VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Alonso još nije siguran za nastup na VN Kine

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Nakon što u Bahreinu nije nastupio zbog lječničke zabrane, nastup Fernanda Alonsa upitan je i za predstojeću VN Kine. Naime, nakon velikog izlijetanja u Australiji, doimalo se da je Španjolac dobro, te da će gotovo sigurno nastupiti na sljedećoj utrci. Ipak, lječnička kontrola otkrila je naupknuto rebro, pa je umjesto njega na VN Bahreina nastupio Stoffel Vandoorne. Fernando je mladom Belgijancu pomagao oko pripreme za utrku, a ovaj je uzvratio sjajnim nastupom i osvajanjem jednog boda.

“Nadam se da ću se vratiti u bolid, ali dok ne stigne lječnička potvrda, ne mogu sa sigurnošću ništa reći. Ali, nastavljam se normalno pripremati za trkaći vikend. Stoffel je napravio izvrstan posao u Bahreinu. Button također, unatoč tome što je imao mehanički kvar, mislim da su oba auta bila dobra kroz cijeli vikend.”

“Ali, bilo je zanimljivo pratiti utrku iz drugog kuta. To mi je pomoglo da razumijem sve što treba za pripremu bolida kada izlazi na stazu. Ipak preferiram biti na stazi.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

9 komentara

 1. hattrick Donator

  Osobno, ja bih volio vidjeti Vandoorna uz Alonsa, no znamo da je to ove sezone nemoguće. Tko zna možda već sljedeće budem bio te sreće. Čini mi se vozač koji bi mogao vrlo brzo bljesnuti na F1 sazviježđu.

  Vjerujem da će Alosno voziti Kinu.. iako bih volio još jednom vidjeti Vandoorna. Sve skupa je otužno pričati o tome, jer Honda još uvjek nije napravila konkurentku mašinu koja bi mogla izdržati cijelu utrku na nivou, već vidimo performanse samo kao kratkometražne filmove na prvoj polovici utrke.
  0
 2. Tko zna na kakvim je drogama kako bi to napuknuće zacijelilo što prije. Ako do petka ne bude pozitivan na ništa, onda će nastupati, ali ako bude pozitivan, onda mu ne gine još tjedan dana čišćenja.
  0
 3. Smrdi mi neka penzija..
  0
 4. Odmori ti još jednu da vidimo što Stoffel može.
  0
  • Bilo bi super da stoffel moze voziti svaku utrku ali umjesto alonsa nikako barem dok neode u mirovinu
   0
   • Bilo bi još bolje da je Stoffel uz Buttona, a Alonso uz Hamiltona ili Vettela ili u nekom malo jačem RB-u ali s obzirom na okolnosti, ovo je najviše čemu se mogu nadati. Budimo realni Alonso može pokazati samo mali dio svog umijeća u ovom bolidu, a za Stoffela bi bilo senzacionalno da dvi utrke bude isprid Buttona.
    0
   • E bas to alonso vs vettel ili hamilton za kraj karijiere ali o tome mozemo samo sanjati osim ako rosberg ne dobije ugovor a i onda mi se cini da su sanse prilicno niske
    0
   • Alonso uz vettela ili hamiltona u istoj momcadi moze biti samo drugi vozac..
    0
 5. Legendo vec ces u nedjelju juriti ka bodovima.Forza nando! ;)
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!