1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Button: Morate biti dobri i izvan bolida, inače nećete trajati u ovom sportu

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button je u razgovoru s Damonom Hillom za britanski Sky Sports komentirao svoju osobnost u i izvan bolida, pritom se dotaknuvši i mlađih vozača.

Button, za kojeg je poznato da je u dobrim odnosima sa sponzorima poput Santandera, tvrdi da nema ništa za dokazati nakon 16 godina u sportu, a da će novi dečki tek shvatiti da nije sve u sirovoj brzini.

“Ako ne možete biti druga osoba van bolida – to je slabost. Mislim da u bolidu morate biti određena vrsta osobe. Dat ćete sve od sebe, svoj maksimum. Osjećam da ne postoji bolji od mene u tom segmentu kroz trkaći vikend.”

“Kad ste van bolida morate imati drukčiju osobnost jer u protivnom sponzori neće htjeti imati posla s vama. Partneri također. Vaša karijera bit će vrlo kratka, bez obzira koliko ste brzi na stazi. Morate biti cjelokupan paket i to je nešto na čemu se radi s vremenom. Novi klinci će morati naučiti to vrlo brzo.”

Button je prošle godine skoro otišao iz Formule 1, a kako sam kaže, ostao je jer su ga iz McLaren Honde uvjerili da su ozbiljni u namjeri da se vrate na vrh grida.

“Iznenadilo bi me da netko tko sad ima 18 ili 19 godina potraje 17 godina u ovom sportu. Svijet se promijenio. Mislim da sam imao sreće da sam mogao rasti s godinama, ne samo izrasti u dobrog vozača već u cjelokupan paket, što je neophodno za uspjeh u ovom sportu.”

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Button#McLaren

Komentiraj

8 komentara

 1. button je najveca legenda i gospodin od svih trenutnih vozaca

  0

  0
  • zekohonda Donator

   gospodin čovjek u 2004. potpiše ilegalni ugovor s willliamsom. nek ide u 3pm!

   0

   0
   • Haha. Osobno nikada nisam razumio zašto ga smatraju gospodinom . Kad se bio borio protiv Magnussena i Pereza. Svako malo je kukao i tražio da ih se kazni.

    0

    0
   • Svejedno manje kuka na team radio od Hamiltona

    0

    0
   • Button je barem duplo veci od njega. Njegove izjave: “Too much under/oversteer su postale legendarne.

    0

    0
   • Mr. Spaceguy – za vrijeme utrka se i ne otkrije toliko toga, pogledaj F1 godišnjake pa ćeš vidjeti koliko često Hamilton kuka na tema radiju, buni se na druge vozače, na taktiku, na bolid…

    0

    0
   • gospodin čovjek je 2004. ima 24 godine 😉 možda je ovo bitno da bi se shvatilo poantu buttona ” Mislim da sam imao sreće da sam MOGAO RASTI S GODINAMA…” od 2004. do lani je prošlo 11 godina ….

    0

    0
 2. Velika istina, i drago mi je da ju je izrekao, pošto nije baš čovjek od samopromocije, bar ne one jeftine.

  0

  0
Testiranja 2017. (Barcelona)
Rezultati 1. dana
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...