1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Button: Iznenađenje je koliko smo blizu Williamsa i Force Indije

Jenson Button, McLaren

Za razliku od prošle sezone kada je Mclaren često ispadao u prvoj kvalifikacijskoj rundi, ovo je pravo osvježenje za slavu britansku momčad, čiji su Alonso i Button danas zauzeli 12. i 13. mjesto. Jenson Button je iznenađen brzinom svog MP4-31, ali i tome što su mnogo bliže Williamsu i Force Indiji, čiji su vozači zauzeli sljedeća mjesta prema vrhu.

“Ovo je bolji rezultat nego što smo očekivali. Ovo je puno bolje nego što je bilo prošle godine. Da budem iskren, mislim da imamo bolji auto za utrku, nego za kvalifikacije. Sada imamo isporuku snage iz ERS-a kao i ostale momčadi, što će nam značajno pomoći u utrkama. To će se posebno odraziti na dužim stazama. Ako razlika ne bude primjetna ovdje, u Bahreinu sigurno hoće.”

“Nadam se da možemo osvojiti bodove, jer je prva utrka prvenstva i neće svima sve ići glatko. Williams je ispred nas te ne vjerujem da ćemo se utrkivati, ali iznenađenje je koliko smo blizu njima i Force Indiji.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

 1. Nema sumnje da će oba vozača dati i više od sebe na stazi, ali u onome što im je isporučeno. Vidljivo je da su ujednačeni što se kvalifikacija tiče i utrka. To je bio dobar potez, imati dva vrhunska vozača Uvijek su, ako bolid ne rikne, jedan do drugog. Ne događa se da pod istim uvjetima jedan završi 11. ,a drugi 20. Samo da Honda završi ovu agoniju

  0

  0
 2. Da se razumijemo i ja navijam za njih i alonsov sam navijac ali ovo je jadno…mozda je sada 12 mjesto super ali hoce li itko od nas biti zadovoljan s time….btw ja bi bolje kvale napravio sto se tice promjene

  0

  0
  • Luka Maloić novinar

   Vjeruj mi – treba bi biti zadovoljan ovime jer nećeš puno 12 startnih mjesta vidjeti ove godine.
   I sami vozači su iznenađeni plasmanom pa zašto ne bi bili i mi.

   Daleko je Honda od vrhunaca – ne smijete to zaboraviti.

   Korak po korak, bez puno priče i prevelikih očekivanja. Manje priče i više napornog rada, to im je jedina formula za uspjeh koja pali.

   Bodova će biti ove godine, ali ne previše. Ukoliko je netko očekivao 5-6 startno mjesto… onda ne znam…

   0

   0
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...