Button: Iznenađenje je koliko smo blizu Williamsa i Force Indije

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 4 komentara

Jenson Button, McLaren

Jenson Button, McLaren

Za razliku od prošle sezone kada je Mclaren često ispadao u prvoj kvalifikacijskoj rundi, ovo je pravo osvježenje za slavu britansku momčad, čiji su Alonso i Button danas zauzeli 12. i 13. mjesto. Jenson Button je iznenađen brzinom svog MP4-31, ali i tome što su mnogo bliže Williamsu i Force Indiji, čiji su vozači zauzeli sljedeća mjesta prema vrhu.

“Ovo je bolji rezultat nego što smo očekivali. Ovo je puno bolje nego što je bilo prošle godine. Da budem iskren, mislim da imamo bolji auto za utrku, nego za kvalifikacije. Sada imamo isporuku snage iz ERS-a kao i ostale momčadi, što će nam značajno pomoći u utrkama. To će se posebno odraziti na dužim stazama. Ako razlika ne bude primjetna ovdje, u Bahreinu sigurno hoće.”

“Nadam se da možemo osvojiti bodove, jer je prva utrka prvenstva i neće svima sve ići glatko. Williams je ispred nas te ne vjerujem da ćemo se utrkivati, ali iznenađenje je koliko smo blizu njima i Force Indiji.”


Odgovor

4 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Da se razumijemo i ja navijam za njih i alonsov sam navijac ali ovo je jadno…mozda je sada 12 mjesto super ali hoce li itko od nas biti zadovoljan s time….btw ja bi bolje kvale napravio sto se tice promjene


    0
    0

    0
    • Luka Maloić Prikaži

      Vjeruj mi – treba bi biti zadovoljan ovime jer nećeš puno 12 startnih mjesta vidjeti ove godine.
      I sami vozači su iznenađeni plasmanom pa zašto ne bi bili i mi.

      Daleko je Honda od vrhunaca – ne smijete to zaboraviti.

      Korak po korak, bez puno priče i prevelikih očekivanja. Manje priče i više napornog rada, to im je jedina formula za uspjeh koja pali.

      Bodova će biti ove godine, ali ne previše. Ukoliko je netko očekivao 5-6 startno mjesto… onda ne znam…


      0
      0

      0
  2. Mclaren
    raca Prikaži

    Nema sumnje da će oba vozača dati i više od sebe na stazi, ali u onome što im je isporučeno. Vidljivo je da su ujednačeni što se kvalifikacija tiče i utrka. To je bio dobar potez, imati dva vrhunska vozača Uvijek su, ako bolid ne rikne, jedan do drugog. Ne događa se da pod istim uvjetima jedan završi 11. ,a drugi 20. Samo da Honda završi ovu agoniju


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.