Hulkenberg i Perez puni optimizma

Izdvojeno

stallone

Prije 8 godina 2 min 1 komentara

Nico Hulkenberg, Force India

Nico Hulkenberg, Force India

Vozači Force Indije, Nico Hulkenberg i Sergio Perez, kažu da je novi bolid korak prema vrhu i da bi se mogli boriti sa Williamsom. Force India je prošle godine završila na petom mjestu sa 136 bodova u poretku konstruktora.

Sa novim bolidom VJM09 koje se pokazao dobrim na testiranjima u Barceloni, Nico Hulkenberg smatra kako će se ekipa iz Silverstonea moći boriti sa Williamsom.

“Osjećamo da ćemo početkom sezone biti na istom mjestu gdje smo bili i prošle sezone, a to je za nas svakako dobar znak. Vidim jako dobar potencijal razvoja bolida jer znam da se još toga priprema i da će se to vidjeti kako se sezona bude zahuktavala, a to je veoma ohrabrujuće. Volim misliti i nadati se da možemo dostignuti Williams i da budemo na njihovom nivou. Ako to uspijemo postići onda smo poprilično dobri. Uvjeren sam kako će biti biti bitke između nas, Red Bulla i Toro Rossa,” kaže Nico.

I drugi vozač Force Indije, Sergio Perez, kaže da vidi jako velik potencijal novog bolida i da će se pristup koju je ekipa imala tiekom razvoja bolida isplatiti.

“Ako se nađemo u top pet timova nakon Melbournea onda će to biti veoma dobra godina za nas. Sve je obećavajuće, siguran sam da možemo poboljšati bolid, ima u njemu puno potencijala. Gledajući testiranja u Barceloni mora se uzeti u obzir kako ta staza nama najmanje odgovara, stoga ako smo na ovoj stazi bili manje – više konkurentni i manje ili više se natjecali sa ostalima, to je znak da smo napravili ogroman iskorak,” rekao je Perez.


Odgovor

1 komentar

  1. Michael Schumacher
    josip123 Prikaži

    Bilo bi dobro kad bi tako bilo. No meni se čini da baš ništa nisu radili novog na bolidu.
    Identičan mi je onom iz prošle godine…..
    Bar po mom nekom laičkom razmišljanju i viđenju. Očito ima nekih promjena koje nisu okom vidljive.

    Drago mi je kada ovako neka mala momčad ima uspjehe. Evo i sada Toro Rosso. Izgleda da će biti dosta konkurentni. Bar na početku sezone.

    A i cijeli grid izgleda dosta zgusnutije…. To je dobro.

    Jedva čekam!!!!! Još 6 dana :D


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.