F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Glavna utrka Formule 2 otkazana nakon stravične nesreće u drugom krugu

F1puls portal

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Glavna utrka Formule 2 na Spa-Francorchampsu je prekinuta u drugom krugu i neće se nastaviti. Razlog je stravična nesreća koja se dogodila u drugom krugu u ultra-brzom kompleksu zavoja Eau Rouge-Raidillon.

Već u drugom krugu smo vidjeli strašan sudar na izlasku iz Raidillona u kojem su sudjelovala tri bolida te je utrka odmah prekinuta. Nakon što je izlaskom iz Eau Rougea bolid izgubio kontrolu, zahvatio je još dva bolida te je jedan od njih završio naglavačke.

U nesreći su sudjelovali Anthoine Hubert, Juan Manuel Correa i Marino Sato. Debitanta Sata smo vidjeli kako samostalno odlazi s mjesta nesreće, no Correu i Huberta nismo vidjeli. Correin bolid je završio naglavačke, dok je Hubertov ostao u komadima.

Izvještaji tvrde kako je Correa izletio sam i zatim pokrenuo masovni sudar u kojem je najgore stradao Anthoine Hubert. Osim Sata, u incident su bili uključeni i Tridentovi Giuliano Alesi te Ralph Boschung koji su nastavili voziti s oštećenjima.

Režija kasnije nije prikazala snimke sudara, stoga se samo možemo nadati da će uskoro stići pozitivne informacije iz Spa-Francorchampsa. Sve ćemo popratiti na F1pulsu.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: Lovro B..
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj