Ricciardo: Nadogradnje nisu donijele onoliko koliko smo očekivali

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 0 komentara

Veliki paket nadogradnji koje je Renault donio prije nekoliko tjedana nisu funkcionirale onako kako je momčad očekivala, kažu Daniel Ricciardo i Nico Hulkenberg.

Renault je za svoju domaću utrku obećao “značajne nadogradnje” – novo prednje krilo i novu podnicu, ali i još neke dijelove bolida. Svejedno, na kvaifikacijama u Francuskoj je oba žuta bolida pobijedio McLaren, a muka se nastavila i u Austriji gdje ni Ricciardo ni Hulkenberg nisu uspjeli biti među top 10 u kvalifikacijama ni u utrci.

“Osjećam da nam ništa od novih dijelova nije naškodilo. Reći ću da smo očekivali malo više od tih nadogradnji. U vremenima naših krugova nije se vidio veći napredak.”

– Daniel Ricciardo

“Možda postoji problem s korelacijom između staze i zračnog tunela. Vidjet ću, upitat ću ih pa ćemo vidjeti.”

“Teško je jer je ovo prvi put nakon dugo vremena da nismo bili u Q3. Ne želim raditi scene i pitati ih što se događa – moramo biti konstruktivni i pokušati shvatiti zašto, a ne odbacivati probleme izjavama da nam neka staza ne odgovara.”

Nico Hulkenberg je ipak rekao da je konfiguracija staze u Austriji igrala veliku ulogu:

“Mislim da su nadogradnje bile korak naprijed, ali ne onoliki korak kolikom smo se nadali. Međutim, ništa ne ukazuje na to da su nadogradnje uzrok naših problema.”

– Nico Hulkenberg

“Moramo kao ekipa poraditi na tim promjenama u performansama s vikenda na vikend. Moramo to riješiti ako mislimo biti ozbiljna ekipa s vrha poretka.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.