Velika anketa: Unutarmomčadski dvoboji 2019.

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 45 komentara

Podsjetnik: Anketa 2018.


Odgovor

45 komentara

  1. Fia
    Trapgio Prikaži

    Očekivao sam veći postotak za Hamiltona 84% i Verstapena 87% trenutno .



    5
    5

    0
  2. Felipe Massa
    Braziliscanec Masa Prikaži

    Ja navijam za Bottasa, ali prst je sam kliknuo na Lewisa :(



    2
    2

    0
  3. F1puls Portal
    Sarma Donator Prikaži

    Preemalo se vjeruje Hulku :chill:



    19
    19

    0
  4. F1 fan Senna Prikaži

    Bome me iznenadilo koliko se malo vjeruje Albonu i Norrisu ( pogotov njemu ) a mogli bi se decki dokazat ove sezone. I leclerc zasluzuje koji postotak vise?



    2
    0

    2
  5. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Sudeci po anketi u Mercedesu ce biti pravo neizvjesno!



    3
    2

    1
  6. Max Verstappen
    DaveGilmour Prikaži

    Iznenađuje me kako je Russell podcijenjen na ovom portalu. Čovjek dolazi u F1 s izvanrednim juniorskim rezultatima, no unatoč tome ulazi u F1 na “mala vrata”.

    Zanimljivo mi je povući paralelu s Leclercom prošle sezone koji je sa sličnim juniorskim rezultatima (čak možda i nešto slabijim od Russella) bio najavljivan kao jedan od najvećih talenata u zadnjih desetak godina (što najvjerojatnije i je). Oko Leclercova dolaska se stvorio nevjerojatan hype dok o Russellu malo tko priča. Možda je razlog tomu nekonkurentni Williams pa nikoga nije pretjerano briga, a vjerojatno je i činjenica da je Leclerc Ferrarijev vozač imala ulogu u nastaknu tog hypea.

    Mislim da bi se Russell lako mogao pokazati kao nova mlada zvijezda u rangu Charlesa i Maxa (isto vjerujem i za Norrisa), no treba pričekati par sezona jer nakon Vandoornove avanture treba biti oprezan s donošenjem ovakvih zaključaka na temelju juniorskih kategorija. Bilo kako bilo, skoro sam siguran da će se Russell pokazati kao brži vozač u Williamsu jer bi bilo razočaravajuće da izgubi od čovjeka koji već 8 godina nije kompetitivno vozio u jednosjedima, a uz to ima i fizičku manu koja ga sigurno ograničava u vožnji.



    9
    6

    3
    • Sebastian Vettel 5
      Vettel-Ferrari Donator Prikaži

      I mene je začudilo da se prednost daje Kubici, ja nisam imao nikakve dvojbe dati glas Russellu tu. I da, ima predobre juniorske rezultate, pogotovo se u Formuli 2 dokazao prošle godine protiv Norrisa, od kojeg se očekivalo da uradi “barem onoliko” koliko je Leclerc godinu prije.



      4
      4

      0
    • Fia
      Trapgio Prikaži

      To je do Williamsa, možda bude brži od Kubice ali oba će imati tešku sezonu.



      2
      2

      0
    • F1puls Portal
      Testarossa Prikaži

      Ja sam se takodje iznenadio rezultatom za Wiliams. Iako mi je Kubica jedan od drazih vozaca, mislim da je on tu zbog razvoja bolida i davanja povratne informacije, a da je Russellu vise na umu da se pokaze, ne bi li zaradio bolje sjediste.



      3
      3

      0
    • dejan_s Donator Prikaži

      Ankete poput ove više govore o emocionalnoj preferenciji nego o racionalno zasnovanoj evaluaciji. Tako je to do sada redom bilo na svim “anketama”. Pa pogledajte samo omjer Raikkonena i Giovinazzi-ja. Ne dovodim u pitanje da će ove sezone Kimi biti bolji no ubjedljivo najboljii omjer Kimi je dobio jer je “cool” a ne zato što je stari Raikkonen zaista bolji od Antonia.

      A, da za Russella se potpuno slažem, ne samo da će biti bolji od Kubice, nego će potpuno zasjeniti Poljaka. Neću koristiti teže pridjeve. Vjerujem da će upravo najdeblji zaostatak od svih vozača u kvalifikacijama upravo imati Kubica.



      5
      3

      2
    • Enio Prikaži

      Ja sam cvrsto uvjeren da ce Russell definitivno biti bolji od Roberta. Žalosno je jedino što to vjerojatno uopče neće doći do izražaja u ovoj sirotoj ekipi. Ne znam kako više vjerovati da se mogu uščupati. Mclaren još možda i da ali ovaj moj dragi Williams vjerujem da je gotov. Za mene bi najveće veselje bilo da ga kupi neki proizvođač motora i zadrži barem ime. Podsjetnik BMW Williams F1 team



      3
      3

      0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Russell tek ulazi u F1. Nitko nije dizao nikakv hype oko Leclerca dok se nije poceo dokvazivati u F1. Russell kada odveze prve sezonu u stilu Leclerca onda ima smisla prica o tome sto moze ovaj ili onaj. Neki vozaci kada dodu iz nizih serija nikad nebudu nesto posebno u F1 dok neki koji i nisu bili tako dobri u nizim serijama budu bolji u F1. Naravno ima i veze koga je imao tko od njih za konkurenciju u nizim serijama. Sto se Leclerca tice, decko je bio talent koji je pokazao u prvoj sezoni da vrijedi puno i od roga je nastao takav hype kod prelaska u Ferrari. Nemozes to uopce poredit s Russellovom pricom dok neodveze prvu sezonu u F1.


      0
      -1

      1
    • Dan Gurney
      Crash Donator Prikaži

      A brate ako izgubi od Kubice nek pakuje kofere.. Vjerujem da ce dobit Kubicu, bez pretjerane neizvjesnosti..



      4
      4

      0
    • Charles Leclerc
      F12000 Prikaži

      Leclerc nije oko sebe stvorio euforiju osvajajući naslove kao Russell i Vandoorne, nego zbog svojih vanserijskih vožnji i manire u kojoj je osvojio te titule.



      3
      1

      2
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Ja sam glas dao Russellu. Nisam siguran koliko može Kubica. I sam je to izjavio.


      0
      0

      0
  7. splico3107 Prikaži

    a ko je Bottasu da glas



    4
    2

    2
    • Ayrton Senna
      Beethoven87 Donator Prikaži

      Ja npr :)
      Iako mislim da ce Lewis dobit, ali ne toliko uvjerljivo koliko sam mislio da ce postotak ukazivati…

      Vjerujem da nismo vidjeli najbolje od Bottasa. Uz par dobrih rezultata, malo vise srece, pa onda vj. i samopouzdanja, mislim da moze malo jace “zaprijetiti” Lewisu nego lani.
      A to bi i volio. Ne iz hejterskih razloga, drag je meni Lujo na svoj nacin, nego cisto zbog zanimljivosti



      4
      4

      0
  8. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Kad se sjetim James Allena kako gubi glasnice u dvoboju Alonso-Schumi, Hamilton-Glock….Mislio sam da ta vremena nikad nece zavrsiti, a evo sada nikad svjeziji F1 grid. Tesko je zamisliti da ce Max, Gio, Leclerc, Norris itd biti veterani jednog dana, ali veselim se tomu unatoc nostalgiji. Usput, moze li netko, dovraga, objasnit kako je Vettel u Ferrariju vec petu sezonu jer vise ne vjerujem svojim prstima. Kao da je jucer vozio bolid iz 2012.

    Kakva sigurnost za Kubicu i Riccija…Interesantno, ali ne bih otpisao njihove kolege.



    7
    6

    1
  9. Ayrton Senna
    maurich Donator Prikaži

    Po svemu sudeći, najviše vjerujemo Kimiju. A jako malo Strollu, koji je ( ne znam da li ste primijetili) pustio dužu kosu i izgleda slično kao i Perez ( bar na ovim malim sličicama preko mobitela), ja gledao nekoliko trenutaka misleći da su krivu fotku stavili… ??????



    4
    4

    0
  10. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Kubica s više glasova od Russela? Mnogi će se razočarati.
    Nikako ne bih podcjenjivao Russela, Albona i Norrisa. Vjerujem da je barem jedan od njih budući top vozač.
    Također, premalo se vjeruje Hulku.



    6
    6

    0
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      A zašto bi se Hulku posebno vjerovalo. Koja su to njegova postignuća do sada?



      3
      -4

      7
      • Dali Prikaži

        Zakucavanje u zid bez posebnih razloga ako se nevaram XD



        2
        -5

        7
      • avalon Prikaži

        wapi… da zašto bi se virovalo hulku i koja su to njegova dosadašnja postignuća ? pa npr postiga je to da je “sveta krava” kod popriličnog broja fanova F 1 i to na osnovu jednog PP i 2 FL te najboljeg plasmana karijere tj 7 . mista lani . još je mlad ( tek 31 godina ) , a i fali malo iskustva . teško je posli 8 sezona i 156 trka očekivat bar postolje . virujem da je dokaz povjerenja u kvalitetu i “bitka” top timova za njegove usluge ali … valjda je njemu bilo draže i drago mu je vozit za “male” timove tipa renault ( trenutno) , FI . istina , nikad nije vozija bolid koji bi možda u nekim okolnostima i moga pobjedit , popet se na postolje i to fanovi znaju . zato ga i cijene . čista kontra hulku je bivši kolega perez koji ga je u sezonama pobjedija 2 Vs 1 , a bogme se i penja na postolja ( 5 X u istom bolidu ) , odvozija 2 FL više od hulka ( u dosadašnjok karijeri obojice ) ALI hulk je ostvarija i jedan PP , sergio nijedan , a to je jedna od najbitnijih stavki kad se “poklanja” povjerenje . sad je perezu vjerovatno porasa rejting jer mu je kolega “omiljeni” stroll . btw , kako sad neki skoro pa veličaju russella ( a ne viruju u kubicu u kojeg su se “kleli” lani dok su SS i LS vozili williams )na osnovu titula iz nižih kategorija ( 3 ) , a isti su zanemarivali iti broj titula LS :) :) :) sad se zna da williams neće bit konkurentan i zato su upitni rezultati russella , a lani na “konkurentnost” williamsa niko nije obraća pažnju . za loše rezultate nije bija kriv williams ( mada je omiljeni kubica više puta izrazija nagodovanje zbog bolida ) nego papci sirotkin i stroll . ma ko može shvatiti ljudsko razmišljanje ….



        3
        1

        2
      • Niki Lauda
        wapi Pretplatnik Prikaži

        Puno minusa, a nitko da napiše barem jedan suvisli argument.


        0
        -1

        1
  11. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …bilo bi zanimljiva i ova anketa u ‘okruglom stolu’…hehe…stroll čak 10% trenutno je jedino iznenađenje… ;)


    0
    -1

    1
  12. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Moji glasovi se uglavnom poklapaju s većinom. Pomalo navijački sam odabrao Gaslya jer nešto vidim u njemu, mogao bi bit dobar. Ostalo nekako očekivano, iznenađuje me velika razlika u glasovima između Hulka i Riccia. Nisam baš pratio F2 znam da je Russell dobar, a za Norrisa i Albona moram vidjet, pa sam dao prednost Sainzu i Kvyatu.


    0
    0

    0
  13. Formula1
    f1zd Prikaži

    Premalo se vjeruje Russelu i Giovinazziju :chill:



    1
    1

    0
  14. Mclaren
    luke flywalker Donator Prikaži

    Premalo se vjeruje Strollu..



    2
    1

    1
    • Mick Schumacher
      tifosoante novinar Prikaži

      Je da sam glasao za Pereza jer ga ipak smatram kvalitetnijim od Strolla, uvjeren sam da ce nas Stroll ugodno iznenadit te pokazati se kao dostojan protivnik Perezu zbog cinjenice da ipak Stroll nije pokazao sve zbog ocajnog Williamsa, a sad ima u rukama bolid kojim moze pokazati svoju kvalitetu.


      0
      0

      0
  15. David Croft
    Ferrari Prikaži

    57% da će Kubica dobiti Russella?

    Bio bi iznenađen da Kubica dobije Russella u kvalama, a kamoli u utrci.



    3
    2

    1
  16. Ferrari
    VettelFerrari Prikaži

    Slabo vjerujete u Albona i Norrisa. Oni bi mogli biti iznenađenje.



    2
    2

    0
  17. Ferrari
    racer 29 Prikaži

    Sumnjivih je ovih 13% za Bottasa.. nije valjda da imamo finske padobrance na forumu :D



    1
    0

    1
    • Mick Schumacher
      tifosoante novinar Prikaži

      Ma to su Bottasovi placenici hahahahah. Zezan se, glasao sam za Bottasa ne zato sto smatram da ce pobijediti Hamiltona(jedino u paralelnom svemiru mozda) nego zato sto bi mogao ove godine pokazat sav svoj kvalitet i malo zagorcat Hamiltonu zivot jer je ovo Bottasu biti ili ne biti sezona.



      2
      1

      1
  18. Pirelli Hypersoft
    MarkoCro33 Prikaži

    Malo se vjeruje Hulku :/



    2
    2

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.