F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

F1puls kalendar za sezonu 2019. [Google, iCal]

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Predstavljanja bolida, predsezonska testiranja, datumi i vremena svih slobodnih treninga, kvalifikacija i utrka dostupni su za integraciju u vaš kalendar na ovom linku:

HTML verziju za internet pregled možete otvoriti ovdje, a u iCal formatu ovdje.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Lewis Hamilton Har Kl Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Hvala.
  Taman sam bio Vedrana prozivao :)


  0

  0
 2. Mclaren AlkY Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Kad gazda AlkY pita odmah se intervenira. Bravo. :) Kad izadu datumi za ostale ekipe stavit cete novi link ili se nekako samo update-a ?


  0

  0
 3. Williams DoDo13 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Hvala !!!!!


  0

  0
 4. Niki Lauda SILVER BULL Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Jel može slika sa lokacijama i vremena treninga, kvalifikacija i utrke…isto ono što ste prošle godine stavili?


  0

  0