F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mick Schumacher se pridružio Ferrarijevoj vozačkoj akademiji

Luka Jurić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mick Schumacher, sin sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela, se prema pisanjima stranih medija, pridružio Ferrarijevoj vozačkog akademiji.

Devetnaestogodišnjak kreće u svoju prvu sezonu Formule 2, posljednje kategorije prije Formule 1, a natjecat će se za Prema Powerteam u 2019.

Prema dijelu njegovog ugovora, Mick će voziti za Ferrari na dva testiranja ove sezone.

Ferrari nije još službeno potvrdio dogovor s Mickom Schumacherom.

Rekli su kako su zainteresirani da se priključi njihovoj akademiji i da su u razgovoru s Mickom, ali nije bilo nikakvog razvoja događaja od studenog prošle godine kad je Mick odradio postsezonsko Formula 1 testiranje s momčadi.

Mick Schumacher je osvojio Europsku Formula 3 titulu iz drugog pokušaja prošle sezone.

Određen broj vozača je iz Ferrarijeve akademije napredovalo u F1, poput Ferrarijevog Leclerca, Sauberovog Giovinazzija te Racing Pointov dvojac Perez i Stroll.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Ross Brawn Tuzlaensis Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  I pokojni Bianchi..  13

  0
 2. Mika Hakkinen mikaH Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  sretno!  5

  0
 3. Ferrari ferrari1984 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Forza Mick… 💪  8

  0
 4. Ayrton Senna Dani Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Od sada je sve u njegovim rukama . Sretno.  4

  1
 5. Michael Schumacher Kaiser Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Sad je sve na njemu. Ako bude dobar 2021. ga očekujem u Sauberu


  0

  0