Renault potvrdio predstavljanje 12. veljače

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 5 godina 1 min 1 komentara

Momčad Renaulta postala je treća momčad s objavljenim važnim datumom za F1 predsezonu – 12. veljače potvrđen je kao datum “predstavljanja sezone” za francusku momčad.

Događaj će biti održan u bazi momčadi u Enstoneu, ali kao i u slučaju Racing Pointa, objavljen je samo kratki tweet u kojem se koristi izraz “predstavljanje sezone”, stoga nije sigurno hoće li tamo biti predstavljen novi bolid, iako bi to bilo logično s obzirom na to da je riječ o datumu koji je manje od tjedan dana prije testiranja.

Osim spomenute dvije momčadi, datum predstavljanja potvrdio je i Ferrari, no oni su jasno potvrdili da je riječ o predstavljanju novog bolida 15. veljače.

Renaultu kao momčadi će ovo biti četvrta uzastopna sezona u Formuli 1. Podsjetimo, francuski je proizvođač 2011. prodao svoju momčad Lotusu, a onda je za sezonu 2016. ponovo kupio istu momčad.

Za momčad će treću sezonu zaredom voziti Nijemac Nico Hulkenberg, a na mjesto Carlosa Sainza doći će bivši Red Bullov vozač, Australac Daniel Ricciardo.


Odgovor

1 komentar

  1. Renault
    JP Renault Prikaži

    Da bar bude minimalno 90% žuti i tako lijep se uključi u borbu za pobjede ili bar podije :-)



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.