Wolff se nada Bottasovoj pobjedi na posljednjoj utrci sezone

Vijesti

Valtteri Bottas ove sezone ne zna za pobjedu. Mercedesov vozač utrku prije kraja prvenstva drži četvrto mjesto u poretku vozača i još uvijek može do treće pozicije. Finac je posljednji put slavio prije godinu dana upravo u Abu Dhabiju, a njegov šef Toto Wolff se nada da može ponoviti taj uspjeh ovog vikenda.

“Naša srebrna strijela pobijedila je na deset utrka ove sezone. Želimo dodati još jednu na tu brojku. Bilo bi dobro da to bude Valtteri. Ostao je bez nekoliko pobjeda zbog loše sreće i momčadskih odredbi,” rekao je Wolff.

“Znamo da nas čeka težak posao zato što će Red Bull i Ferrari također htjeti završiti godinu na dobar način.”

“Na Yas Marini imamo četiri pobjede zaredom iako je ovo staza s puno sporih zavoja i srednje brzine. Ostvarili smo dobar napredak na području performansi bolida na sličnim stazama. Zbog toga vjerujemo da možemo do dobrog rezultata i u Abu Dhabiju.”

“Slavlja u Brixworthu i Brackleyju prošlog vikenda bila su sjajna iskustva. Osvojiti dvostruku titulu petu godinu zaredom je uspjeh kojeg vrlo malo ljudi ostvari, osjećaj je sjajan. U isto vrijeme, cijela momčad je spremna nastaviti s još boljim poslom za 2019.”

“Ostala nam je još jedna utrka u kojoj želimo napraviti dobar show za sve navijače koji su na podržavali. Pritiska više nema pa možemo više riskirati,” zaključuje Austrijanac.


Odgovor

5 komentara

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Znači da Hamilton sigurno mijenja PU…i Bottas im je nada za pobjedu.



    6
    6

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      ne bi me cudilo ako promjene motor da taj motor u zadnjoj utrci bude cijelo vrijeme na quali modu jer nece morat odvrtit puno km. Pa mozda i Lewis napravi jako dobar rez sa startom sa zacelja.. U biti uz neki SC to uopce neizgleda nemoguce. A na ovoj stazi hvala bogu pravaca nefali pa mislim da bi mogao biti jako blizu i vodecih jer ce biti deseti nakon 2 kruga.



      5
      5

      0
  2. Marlboro
    McKruno Donator Prikaži

    Pa zar je Wolf izjavio da su oni favoriti za pobjedu?



    4
    4

    0
  3. Charles Leclerc 16
    Catta Prikaži

    Red bi bio da poklone vodonosi jednu pobjedu ove sezone, da ima motivaciju za narednu sezonu.



    5
    4

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.