F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hulkenberg bez razumijevanja za momčadi koje krše pravila

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Hulkenberg kaže da mu nije žao što su Haas i Force India imali diskvalifikaciju po jednog bolida na VN SAD-a.

Haasov Kevin Magnussen je potrošio više od dozvoljenih 105 kg goriva tijekom utrke, dok je Ocon prekoračio limit protoka goriva od 100 kg po satu tijekom prvog kruga utrke. Obojica su nakon utrke diskvalificirani te su izgubili vrijedne bodove.

To je rezultiralo povećanjem Renaultove prednosti u poretku konstruktora na 22 boda u odnosu na Haas, a Force India je ostala na sedmom mjestu.

“Nije mi žao,” komentirao je Hulkenberg.

“Postoje razlozi zašto se to desilo, napravili su greške. Određena pravila su prekršena, a krajnji rezultat je kazna. Borimo se s njima i zbog toga ih nećemo tješiti. Ako koriste više goriva od dozvoljenog, onda ih neću žaliti.”

Tri utrke prije kraja prvenstva, Nijemac drži sedmo mjesto u u poretku vozača i nalazi se u najboljoj poziciji za osvajanje ‘best of the rest’ titule. Trenutno ima 61 bod, odnosno četiri više od prvog pratitelja Sergija Pereza.

“Vozačko prvenstvo je zasebna stvar i naravno da bih volio završiti sedmi, ali puno je važnije da momčad osigura četvrto mjesto u konstruktorima. Moramo nastaviti s dobrim poslom kao u Austinu. Staza u Meksiku bi nam morala odgovarati, trebali bismo biti konkurentni,” zaključuje Nijemac.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Max Verstappen Multi 21 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Evo mu podija u nedjelju :D  4

  0
 2. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Opet jedan Haas diskvalificiran.  2

  0
 3. Pierre Gasly Frantic Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Dobro, nakon onog “Lick my balls”, ne očekujem da će Hulk ikad više reći nešto pozitivno za K-Maga.
  Teško i da će mu se ikad više obratiti. :chill:  4

  0