Bottas: Ferrari nije pokazao svoj pravi tempo

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 7 komentara

Valtteri Bottas ostaje rezerviran iako je Mercedes danas na prva dva slobodna treninga pokazao zavidnu brzinu. Finac misli kako ćemo tek vidjeti pravi Ferrarijev tempo.

Podsjećamo, Mercedes je ostvario prvo i drugo vrijeme na 2. slobodnom treningu, a ranije jutros su imali impresivna vremena na tvrđim komponentama guma.

“Bio je ovo dobar dan za nas, ali još ima posla za obaviti. Teško je pogoditi savršen setup za svaki zavoj na ovoj stazi jer je balans toliko različit kroz krug.”

“Donijeli smo neke nadogradnje koje funkcioniraju i dobili još gripa pa ćemo vidjeti hoće li to biti dosta za ostatak vikenda.”

“Čini se da Ferrari nije pokazao sve što može, vjerojatno će biti jači sutra. Mislim da će biti vrlo neizvjesno i zato trebamo nastaviti pritiskati.”

Lewis Hamilton kaže da je naučio neke stvari nakon prošlih par godina u Sočiju koji mu nije najjača staza:

“Soči je bila jedna od slabijih staza za mene u prošlosti, pogotovo prošle godine,” kaže Hamilton.

“Puno sam radio kako bih razumio balans i vidio gdje se mogu popraviti. Danas je to bilo u redu.”

“Svaku utrku učimo sve više i pogotovo u zadnjih par utrka smo uspjeli započinjati vikend kako treba. Donijeli smo još nadogradnji i jako puno posla se odvija u tvornici. To je zaista ohrabrujuće kad dođete na utrku i vidite da imate nadogradnju iako je kasni stadij sezone i svi rade na novom bolidu. To me dodatno motivira da izvučem još iz bolida.”


Odgovor

7 komentara

  1. Ferrari
    Markozaja Prikaži

    Primjetio sam da u sadnje vrijeme vise manje svi komentiraju ferrari.. Ugl trenutno u negativnom smislu.. Sa razlogome.. Sve oke.. Samo ljudi.. Nema dugo je preminuo predsjednik.. Ako vi mislite, da u ekipi poput ferrarija ili ti ga talijanskoj ekipi, to nije ostavilo traga mislim da niste normalni(bez uvrede). Od tad se ekipa pogubila skroz.. Steta al eto, desi se.. I dalje se nadam naslovu, iako nevjerujem da ce ga seb osvojiti.. Na pocetku sezone sam rekao bit ce ovo dobra sezona.. I bila je.. Najbolja u zadnjih 5 sezona.. I iduca nek bude takva i meni dost,doduse nadam se ak ne ove bar nagodinu da ce se osvojit bar nest :D haha cuda sam napisao hahah
    Btw brijem da ce bit i dobra trka za vikend.. Forza ferrari :D



    5
    2

    3
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    N ebi me iznenadilo da Valtteri sutra ostvari PP, s obzirom da Lewis nije baš na “ti” sa ovom stazom. :chill:



    3
    3

    0
  3. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Imam dojam da bude kraj sezone bii malčice dosadan.



    5
    3

    2
  4. Sebastian Vettel
    Black Horse Prikaži

    Možda sam stvarno loš gubitnik ali ja iz utrke u utrku sve više i više mislim da su prvenstva namještena. Jednostavno odkako su se Amerikanci uvukli u ovaj sport, više nikome ne vjerujem. Formula je zadnjih godina suočena s padom popularnosti prvenstveno jer je ovo do sada neviđena dominacija jedne momčadi pa su išli malo iscenirati da se Ferrari kao približio i poboljšao bolid pa kad je došlo do nekog egala, Lewis izvuče sekunde iz rukava i odleti pola sekunde od svih. Još sumnjivije mi je ovo upozoravanje mercedesovih vozača o jačini Ferrarija i njihovoj brzini. Konstantno kroz cijelo prvenstvo slušamo o tome a onda se u trećoj kvalifikacijskoj rundi odjednom napravi takva razlika da mi se zaplače. I kao uvijek je Lewis odvozio fenomenalno. On je nadčovjek! I za vrijeme Schumija nisu tako govorili mada je i on imao razdoblja dominacije.
    Ne znam, gledam formulu od 96-e i to fanatično i pored svih dosadašnjih dominacija i pobjeda drugih momčadi i nikada ni nije više smrdilo na namještaljku…



    8
    6

    2
  5. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Hahahahahahaahah…………….. hahahaahah.

    Jučerašnja izjava Bottasa:

    “Čini se da Ferrari nije pokazao sve što može, vjerojatno će biti jači sutra. Mislim da će biti vrlo neizvjesno i zato trebamo nastaviti pritiskati.”

    Hahahahahahhahahahahahhahaa

    Hahahahahhahhhaha……..

    Patetične i jadne izjave. :facepalm:



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.