Norris: Novi početak je dobar za McLaren

Izdvojeno

Lando Norris vjeruje da je McLaren napravio dobru odluku s novom vozačkom postavom za sljedeću godinu, tvrdeći da je britanskoj momčadi potreban novi početak.

Ranije ovog mjeseca McLaren je potvrdio da neće obnoviti ugovor sa Stoffel Vandoorneom, te da će Norris biti momčadski kolega Carlosa Sainza u 2019. Odlazak Fernanda Alonsa iz Formule 1 znači da će momčad iz Wokinga sljedeće sezone imati nove vozače.

McLaren će po prvi puta nakon 2007. imati potpuno novu vozačku postavu. Te godine zabavljali su nas Alonso i rookie Lewis Hamilton.

Norris misli da će ovakva promjena dobro doći njegovoj momčadi.

“Koliko god bih volio da mi Fernando bude momčadski kolega – što mi je uspjelo na kratko u Monzi – zbog toga što mu se divim i volio sam raditi s njim od Daytone pa sve do McLarena, mislim da je za budućnost McLarena dobra odluka što ćemo Carlos i ja voziti sljedeće sezone. Zajedno ćemo gurati jedan drugoga do boljih rezultata.”

“Mislim da bi Fernando, ako bi ostao i sljedeće godine, sigurno pomogao momčadi da napreduje, ali mislim da je dobro za momčad kada se odluči za novi početak, pogotovo ako pogledamo trenutnu situaciju u kojoj se McLaren nalazi.”

“Ne mislim da je dobra ili loša stvar što će moj momčadski kolega biti Carlos. Radujem se toj suradnji jer ga još uvijek nisam upoznao.”

“Šteta je što neću voziti s Fernandom, to bih zaista volio. Nadam se da ipak hoću u budućnosti. Možda u Formuli 1, a možda u nekoj drugoj seriji. Ali za McLaren i za mene ovo je najbolja odluka,” zaključuje Britanac.


Odgovor

3 komentara

  1. OnlyAlonso Prikaži

    Malac vec jak na jeziku…ti znas sta je dobro za Mclaren…hahaha vidit cemo kolko si jak na stazi i kakav ces bolid dobit,pa cemo vidjet jel sve to sto kazes dobro za Mcl



    6
    3

    3
  2. Mclaren
    KERS Prikaži

    Samo neka ti je solidan bolid za ostalo se ne bojim.



    2
    1

    1
  3. Williams
    skodaf1 Prikaži

    Ako dobiju inženjeri dovoljno freda moga bi se i za naslov borit…


    0
    -2

    2

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.