Wolff: Ferrari je favorit, ali ne isključujte Mercedes

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 8 komentara

Toto Wolff smatra da je Marina Bay staza u Singapuru mjesto na kojem bi do izražaja mogle doći jače strane Ferrarijevog bolida, ali isto tako napominje da je borba na vrhu trenutno toliko neizvjesna da nipošto ne treba odbaciti Mercedes kao jednog od kandidata za pobjedu.

“U Singapuru smo se mučili u prošlosti. Kratki pravci, spori i uski zavoji, grbava podloga… Sve to čini Marina Bay stazu jednu od najnezgodnijih u sezoni.”

“2015. smo imali jedno od najbolnijih iskustava proteklih godina. Prošle godine smo krenuli iz 3. startnog reda i došli smo do cilja na 1. i 3. mjestu.”

“Na papiru izgleda kao da je ovo Ferrarijeva staza, ali bitka za naslov je toliko neizvjesna da su predviđanja skoro besmislena.”

“Jedna stvar koja je zagarantirana je sjajan spektakl. Staza pod svjetlima izgleda sjajno. Kako za TV gledatelje, tako i za gledatelje na tribinama.”

“Što se tiče ekipa – ovo je jedna od najtežih utrka zbog visokih temperatura i velikog postotka vlažnosti. Život u garaži zbog toga je jako težak,” zaključuje Wolff.


Odgovor

8 komentara

  1. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Nadam se da ovo nije još jedno PR sr… od dotičnog gospodina.
    Ugodno bi me iznenadio ukoliko osvoje PP bez nekih vanjskih uticaja.


    0
    -2

    2
  2. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Nadam se da je Fer Rbr pa Merc…. A realno Fer i merc pomjesano a rbr vjerovatno opet treci



    1
    1

    0
  3. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Jedino garantirano je Safet i glavna fora je tko će ga iskoristi u svoju korist. Inače vrlo bezvezna staza.



    4
    2

    2
  4. peglica Prikaži

    Normalno da je favorit Ferrari,nije sigurno Toro Rosso,ili Wiliams….i normalno da je i Mercedes tu….a šta će biti vidjeti ćemo na kraju utrke.Moje mišljenje je da će Vettel pobijediti,ne zato jer navijam za Ferrari nego jednostavno on mora sad pobijediti i vjerujem da će sad dati sve od sebe da bude prvi.



    2
    2

    0
  5. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Ovo je staza na kojoj Vettel donosi prevagu. Prošle godine je Red Bull bio drugi, ali 0.4 s iza Vettela. Kimi je bio 0.6 s iza. Pa tek onda Mercedesi. 2015 Vettel opet ispred Red Bulla za 0.6, ispred Kimija za 0.8 s. Mercedesi su bili čak 1.5 s iza. Naravno ne očekujem da će Mercedes biti toliko sporiji, ali ako je lani Kimi bio ispred oba, a za Vettelom zaostajao 0.6 s, očigledno je koliko Vettel izvlači više na ovoj stazi.



    8
    7

    1
  6. Shell
    Roki123 Prikaži

    Opet ista taktika.. prebaciti pritisak na ferrari . smart move..



    4
    3

    1
  7. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Ovo je staza koja Mercedesu nije odgovarala ni kada su Mercedesi dominirali. Ovo je staza na kojoj Mercedes mozda nije ni 2 ekipa po brzini i ovo je za Ferrari sansa za povratak u igru. Ako ovdje ukenjaju onda se tesko sta moze promjeniti. I da, Ferrari mora Kimiju objasniti sto mu je posao jer on nije u igro za naslov. Nisam za odredbe ali Mercedes ih takoder koristi onda nije fer da Vettel nema pomoc svog kolege. Ferrariju se monza vise nesmije ponoviti.



    6
    6

    0
  8. Mclaren
    KERS Prikaži

    Najcudnija utrka..teska..dugacka..mozes biti prvi ali jedan safety u krivo vrijeme i eto cuda…sansa za Vettela al nekako se nebi ove godine kladio na njega.



    1
    -1

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.