Leclerc se nada novim bodovima nakon razočarenja na Silverstoneu

Izdvojeno

Charles Leclerc ostavio je razočarenje iz Silverstonea iza sebe i spreman je boriti se za nove bodove na Hockenheimu nakon što je na VN Velike Britanije morao odustati zbog problema tijekom pit stopa.

Uoči VN Njemačke, Leclerc kaže da se raduje povratku na Hockenheim, a isto tako i povratku u bodove – u čemu je vrlo dobar u svojoj prvoj sezoni u Formuli 1.

“Hockenheimring je staza s kojom sam vrlo dobro upoznat, pogotovo iz vremena kad sam vozio u Formuli 3. Staza je poprilično tehnička s impresivnim stadionom koji je obično krcat s mnogim navijačima.”

“Zaista se radujem povratku na Hockenheim. Sjajno je ponovno imati VN Njemačke u kalendaru. Nadam se da možemo nastaviti s napretkom kojeg smo ostvarili tijekom posljednjih utrka i nadam se da možemo biti u borbi za nove bodove.”

[vozac broj=”16″ ime=”Charles Leclerc” momcad=”Sauber” sezona=”2018″]

Dobroj utrci nada se i Leclercov momčadski kolega Marcus Ericsson. Šveđanin je vikend na Silverstoneu završio udesom.

“Na Hockenheimu sam vozio mnogo puta. Najzahtjevniji je posljednji sektor. Važno je imati dobru brzinu na ravnicama i odraditi dobar posao kroz lakat zavoje u prvom dijelu kruga.”

“U Njemačkoj je obično mnogo švedskih navijača, nadam se da ću ih vidjeti i ove godine. Potpora je uvijek sjajna. Momčad napreduje svakog vikenda, a ja se ponovno želim boriti za bodove.”

[vozac broj=”9″ ime=”Marcus Ericsson” momcad=”Sauber” sezona=”2018″]


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.