Hamilton: Pole krug je bio daleko od savršenog

Izdvojeno

Lewis Hamilton priznaje da je njegov pole krug za VN Francuske daleko od savršenog, ali hvali svoju momčad nakon nešto teže utrke u Kanadi.

Hamilton je na današnjim kvalifikacijama uspio biti brži od momčadskog kolege Valtterija Bottasa i stići do 75. pole positiona karijere. Međutim, Britanac nije bio u potpunosti zadovoljan zbog toga što je izgubio nešto vremena.

“Jako sam sretan s pole positionom, ali uvijek težim savršenstvu. Ostalo je nešto vremena na stazi, imam stvari na kojima moram raditi,” rekao je Hamilton.

“Zaostajao sam tri desetinke u prvom sektoru, ali nasreću, popravio sam se u trećem sektoru i nadoknadio vrijeme. Želim biti u vrhu poretka, lijepo je biti ponovno na poleu. Staza mi je sve bolja. Više voziš, više uživaš u njoj.”

“Ferrari će startati na ultrasoftu, mi na supersoftu, trebao bi biti zanimljivo. Uspjeli smo se skupiti i odraditi bolji posao dosad, ali sutra će biti tijesno. Pokušat ću kapitalizirati sav naporan rad u utrci.”

Bottas je osigurao Mercedesu 1-2 za sutrašnju utrku.

“Danas smo bili jaki, momčad je odradila jako dobar posao. Odveo sam dobar krug, ali još uvijek nisam odradio savršeni krug. Cijeli sam dan imao osjećaj da nadoknađujem izgubljeno vrijeme iz drugog treninga, a na trećem nitko nije mogao voziti.”

“Zbog toga sam kroz kvalifikacije bio sve bolji. Na kraju, nije sve tako savršeno, ali bio je dovoljno za zaključavanje prvog startnog reda,” izjavio je Finac.

Hamiltonov 75. pole position


Odgovor

1 komentar

  1. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Uzivaj u gumama gledat ces ih jos malo



    18
    2

    16

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.