Arrivabene: Ja ne moram odgovarati Ecclestoneu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 1 min 4 komentara

Maurizio Arrivabene i Sebastian Vettel, Ferrari

Maurizio Arrivabene i Sebastian Vettel, Ferrari

Nakon što je Bernie Ecclestone izjavio kako Maurizio Arrivabene može učiniti više za Formulu 1, šef Ferrarija je kratko iznio svoje mišljenje o tome.

Naime, Ecclestone je komentirao da je Arrivabene važan karakter, ali samo za sebe, a ne za Formulu 1.

“Uz svo dužno poštovanje, ja ne odgovaram Bernieju za ono što radim, već gospodinu Marchionneu,” izjavio je Arrivabene za Reuters.

“Ako Bernie ima dvojbi oko mog načina rada, trebao bi upitati ekipu.”

Slučajno ili ne, Ferrari je doživio pravo malo uskrsnuće otkad je Arrivabene na čelu ekipe. Sebastian Vettel je u nedjeljnoj utrci u Monaku završio na drugom mjestu, što je njegov peti podij u šest utrka otkad je došao iz Red Bulla.


Odgovor

4 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Bernie, njegov posao je voditi svoju momčad, a tvoj je posao činiti više za F1, npr. ukinut sve ove gluposti što ste ti i tvoja ekipa doveli 2014., spasit europske staze i vratiti gledatelje. Kako stvari stoje. Samo klepećeš zadnjih par dana kako Vettela i Rosberga nitko ne prepoznaje na ulici.


    0
    0

    0
    • Michael Schumacher
      senna66 Donator Prikaži

      Arrivabene radi odličan posao za F1 jer je Ferrari za sada jedina momčad koja može zaprijetiti Mercedesu. Koliko znam najviše ima navijača Ferrarija, a bome će i svakom drugom navijaču ovog sporta biti draže vidjeti borbu još neke momčadi s Mercedesom. Što nekom logikom znači i veću gledanost, odnosno novac kojeg Bernie očajno traži.


      0
      0

      0
  2. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Arrivabene je također izjavio..

    “Nisam ništa čuo o tome, no možete poručiti Mr. Ecclestonu da sutadan u jutro može uzeti moju paddock propusnicu. Ako me ne voli, to je uredu, što ja tu mogu? Neću se mjenjati zato što on zahtjeva da se promjenim.”

    Ma mislim da je to sve teatar kako bi ove promjene koje nam slijede bile popraćene sa što više reakcija iz publike i stvorili određeni pritisak na FIAu.. Berni je majstor za poticanje javnosti na takve stvari.. samo je pitanje koliko efikasno to može ovaj sistem tako nešto izvesti. Do sada baš i nisu imali nekakve sreće u tom naumu. (naravno mislim na nedavnu anketu).

    Naravno, Berni i Arrivabene se jako dobro ližu iza zastora.. čak je i tokom dolaska tog novog šefa Ferrarija bilo rečeno kako je on vrlo utjecajan u političkom pogldu na F1 sceni, upravo zbog povezanosti sa Bernijem, ali i ostatkom vodećih ljudi. Ako se sjetimo onog oslaska na tribine (Arrivabene sa nekolicinom Ferrari tima) kao protest Brniju, nije teško skužiti da je to samo dio jednog lijepog performersa kako bi se raja imala čemu veselit. ;)


    0
    0

    0
  3. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Ovo je čovjek koji ima čvrst stav i 100 Bernija ga neće promijeniti. Uz to je pravi lider momčadi i vrlo zabavan čovjek. Pogledajte Ferrari sada i samo godinu dana prije, totalno drugačija momčad, koja radi svoj posao i ne klepeće po medijima.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.