F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Grid djevojke se privremeno vraćaju na VN Monaka

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iako je uoči ove sezone Liberty Media donijela odluku o ukidanju grid djevojaka, to za VN Monaka neće vrijediti.

Podsjetimo, F1 je odlučila prekinuti dugogodišnju tradiciju jer “nije u skladu s vrijednostima sporta te današnjim društvenim normama”, a grid djevojke zamijenila su djeca.

Međutim, ta se odluka, kao ni većini fanova, nije svidjela organizatorima VN Monaka pa je za tu prestižnu utrku donesen kompromis – djevojke neće držati ploče s brojevima vozača, ali bit će prisutne uz njih.

“Odnos s Liberty Medijom je dobar jer oni shvaćaju da Monako nije Spa ili Monza. Nismo imali problema s njima osim onog po pitanju grid djevojaka. One će biti na gridu, ali neće držati ploče s imenima.”

“One su lijepe i kamere će ponovo biti usmjerene na njih”, zaključio je predsjednik Automobile Club de Monaco, Michel Boeri.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

9 komentara

 1. Ferrari sisavac Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  so much win 😁  4

  0
 2. David Croft Frantic Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Gledaj biste na slici. :klanjam:
  Ko da je Ivan Meštrović radio….  13

  1
 3. Stefan Bellof pigmalion Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Bravo, Michel Boeri…..

  Tako treba, sa Amerima……. neka se drugi ugledaju na tebe….. i pokušaju nešto slično izvesti……

  Ovaj potez Liberty NE ZNAM ŠTO…… je kao da si normalnim ljudima ( nisu alpinisti, zaboravio sam pravi opis; edit: planinarima ) zabranio uživanje u prirodnim ljepotama Papuka, Velebita…… šetanje kroz Plitvička jezera i slično……  3

  0
 4. Stefan Bellof pigmalion Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Eh, da….. dodatna misao…. djevojka na naslovnoj fotki ovog članka…. je, jednostavno – PRElijepa….. melem za oči i dušu………..  7

  0
 5. Williams Nigel Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  ja ne znam zašto se f1 tako srozala da im smetaju zensje  8

  0
 6. Honda zekohonda Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  podržavam pobunu!
  I majka rusija se budi!
  https://www.grandprix247.com/2018/04/05/russia-joins-monaco-in-grid-girl-rebellion/  8

  1