F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Magnussen: Nema garancije da će se naša dobra forma nastaviti

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčad Haasa je tijekom predsezone i prve utrke ugodno iznenadila, ali Kevin Magnussen smatra kako ne postoji garancije da će se njihova iznenađujuće dobra forma nastaviti.

Magnussen je zajedno s momčadskim kolegom Romainom Grosjeanom na otvaranju sezone u Melbourneu bio na pragu top 5 rezultata, a onda su obojica odustala zbog poteškoća tijekom odrađivanja promjene guma. Američka je momčad na kvalifikacijama i u utrci izgledala najbolje od momčadi iz sredine poretka.

Magnussen je zadovoljan s novim bolidom, ali nije siguran hoće li se dobra forma momčadi nastaviti u Bahreinu sljedećeg vikenda.

“Bilo je dobro imati kompetitivan bolid u Australiji, uživao sam voziti ga cijeli vikend,” rekao je Magnussen.

“Međutim, nema garancije da ćemo biti na istoj razini i u Bahreinu pa zbog toga moramo naporno raditi kako bismo što bolje razumjeli bolid i prenijeli performanse u sljedeću utrku.”

“Ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Ponavljam, imamo dobar bolid, ali sam oprezan. Idemo utrku po utrku.”

Bez obzira na razočarenje nakon što su ga problemi prilikom zaustavljanja koštali najboljeg rezultata američke momčadi u Formuli 1, Magnussen je siguran da se Haas može brzo oporaviti i popraviti već u Bahreinu.

“Već smo usredotočeni na sljedeću utrku. Iz Australije uzimamo samo pozitivne stvari, a to je dobar bolid, i idemo dalje prema Bahreinu. Zajedno pobjeđujemo i gubimo. Svi ponekad griješe, ali iz toga smo nešto naučili i pokušat ćemo se popraviti,” zaključuje Danac.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Ferrari Markozaja Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Ovo je dobro reako..svi ponekad grijese..tako i vozaci sjebu nekad trku..to je normalno..to se desi ponekad..bilo je lijepo vidit sliku gdje grozni tjesi mehanicara..to je sport kakav mi volimo :D    15

    1