Button: Teško ćemo do bodova ove sezone

Vijesti

Marko Rakić

Prije 9 godina 2 min 4 komentara

841LB0qMSAygCu1Dm93d_McLaren-Honda-side-MP4-30

Jenson Button kaže da je današnju utrku proveo u strahu zbog iznimno nemirnog stražnjeg kraja. Iz McLarena su najavljivali veliki napredak za početak europske turneje, no tim iz Wokinga je danas bio još gori nego na prethodnoj utrci, kada su bili nadomak osvajanja bodova. Fernando Alonso je odustao zbog problema s kočnicama, dok je Button završio na 16. mjestu, odnosno samo ispred vozača Manora. Jenson je poslije utrke izjavio kako će njegov tim teško doći do bodova ove sezone, što je dodatno uzdrmalo njihove fanove, koji su se početkom godine nadali slavljima velike britanske momčadi.

“Danas je bilo prilično strašno voziti ovaj bolid. Nešto se vjerojatno pokvarilom, jer bi auto počeo proklizavati čim bih dodao gas. To nije bio problem u sporim zavojima, ali u brzim je to izgledalo prilično strašno. Bilo je vrlo neobično.”

“Današnjim danom je prestalo moje očekivanje bodova za ovu sezonu. Potajno se nadam da je ovo bio jako loš dan. Ne znam što se dogodilo, posebno zato jer sam se osjećao dobro u autu tijekom cijelog vikenda. Danas je izgledalo kao da je netko pritisnuo krivi prekidač.”


Odgovor

4 komentara

  1. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Napokon realna izjava iz McLarena. Nažalost, samo ih splet okolnosti može dogurati do bodova, jer prema formi to nije moguće. Mercedes, Ferrari i Williams su daleko ispred, Lotus ih isto dere, Red Bull i Toro Rosso su nešto bolji, kao i Sauber, jedino je Force India realan suparnik. Ova je staza malo više odgovarala Mclarenu, no vjerojatno će u Kanadi biti opet truba, naravno, ukoliko ne poboljšaju motor.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.