Kimi Raikkonen ostao bez svog trkaćeg inženjera

Smireni glas kojeg ste u razgovorima s Kimijem Raikkonenom preko timskog radija mogli čuti u zadnje tri sezone pripada Davidu Greenwoodu, a on i Scuderia Ferrari se odlučiti krenuti svatko svojim putem.

Britanac se Ferrariju pridružio 2015., a prije toga je imao ulogu glavnog inženjera u Marussiji. Zadnje tri sezone bio je Kimijev trkaći inženjer, a Finca i momčad je napustio zbog razloga osobne prirode te će se Greenwood vratiti doma u Ujedinjeno Kraljevstvo, te se pretpostavlja da će tamo dobiti ulogu u Manorovom WEC projektu.

Ferrari još nije objavio tko će preuzeti prazno mjesto. Poznato je zato da se u talijanskoj momčadi događaju sitne promjene, pa tako šef operacija Diego Ioverno više neće biti na pitwallu niti će putovati na utrke. Umjesto toga će preseliti u prostorije Ferrarijeve tvornice. Ne zna se hoće li i on dobiti zamjenu ili će njegove dužnosti biti podijeljene između nekoliko inženjera na stazi, a opcija je svakako Jock Clear koji trenutno radi kao voditelj trkaćih operacija.

Komentiraj

1 komentar

  1. Har Kl Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Ionako ga je samo nervirao :)
    Go Kimmi Go :)    2

    0
Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...