Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Alonso sretan startnom pozicijom, kaže da će biti teško zadržati Hamiltona i Ricciarda

Fernando Alonso startat će sa šestog mjesta na sutrašnjoj VN Brazila što je njegov najbolji rezultat otkako je došao u McLaren. Španjolac se ustvari kvalifiacirao na sedmo mjesto, no zbog Ricciardove kazne će se pomaknuti jedno mjesto naprijed. Društvo u startnom redu će mu praviti Sergio Perez.

McLaren je prošlu utrku donio novo prednje krilo i ovdje u Interlagosu se pokazuje kao izuzetno važna komponenta koja je ubrzala bolid. Novo krilo dobio je i Vandoorne, no rezultatom Belgijac to nije uspio pokazati, pa će sutra startati tek s 12. pozicije. S druge strane, Alonso je imao sjajne kvalifikacije te kaže da je zadovoljan:

“Zadovoljan sam sa sedmom pozicijom, posebno zato jer su današnje kvalifikacije bile teške. Vremenski uvjeti nam nisu išli na ruku – kada vidite kapljice kiše na viziru to vam oduzme malo samopouzdanja. Jučer nismo bili zadovoljni niti brzinom niti ravnotežom, ali danas je auto bio bolji i bili smo konkurentiji. Šesta pozicija je odlična početna točka za osvajanje bodova, ali znamo da će Hamilton i Ricciardo doći vrlo brzo. Pokušat ću obraniti svoju poziciju, no ne znam koliko će to biti moguće jer se prognozira suho i sunčano.”

Klikom na reklamu otvara se novi prozor!

Komentiraj

1 komentar

  1. Fernando sutra ima da završiš utrku :gandalf:
    O tebi ovise velike pare :rofl:

    7
Povratak na vrh
Klikom na reklamu otvara se novi prozor!
Momčad Predstavljanje bolida
Ferrari 22. veljače

Anketa

Gdje pratite prijenos F1 vikenda?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do VN Australije 2018.! :)