F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bottasu kazna 5 mjesta zbog promjene mjenjača

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedesov vozač Valtteri Bottas zaradit će kaznu od 5 mjesta na gridu za VN Japana nakon nepredviđene promjene mjenjačke kutije.

Pravilnik nalaže da svaki mjenjač mora trajati šest uzastopnih trkaćih vikenda, osim u slučaju da vozač nije završio prethodnu utrku.

I njegov timski kolega Lewis Hamilton također ima novi mjenjač na Suzuki, ali on neće dobiti kaznu budući da je s prethodnim odradio šest uzastopnih trkaćih vikenda.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Lewis Hamilton Har Kl Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Sumnjivo ovo.
  Obojica promijenili mjenjače, a samo Botas dobio kaznu.
  Opet se Luji šteli da dobije prvenstvo.
  Inače hvala autoru za objašnjenje. Mislio sam neki dan pitati šta se desi ako neko uzme mjenjač više, a prethodno odradi šest utrka.
  Znao sam da ovo Hamiltona čeka.  4

  0
 2. Sebastian Vettel mzf1 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Jeba sebe, ako ovo nije najveći srićković u f1.


  0

  0