Sauber spreman za veliku nadogradnju u Mađarskoj

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 1 min 6 komentara

Sauber će na Velikoj Nagradi Mađarske predstaviti veliku nadogradnju njihovog C36 bolida, s potpuno novim aero dodatcima. Pascal Wehrlein polaže nade u nadogradnju, smatrajući da će ih pomaknuti s predzadnjeg mjesta u poretku. Sauber je trenutno ispred zadnjega McLarena, s ukupno osvojenih 5 bodova.

U proteklih par godina Sauber je imao financijskih poteškoća, koje su rezultirale smanjenim ulaganjem u razvoj bolida. Posljedice te krize se osjete i danas. Stvari su se počele mjenjati nakon promjene vlasništva, te polako ostvaruju napredak. Tim očekuje da će se naći rame uz rame sa sredinom poretka, nakon najavljene nadogradnje za VN Mađarske.

“Spremni smo za veliku nadogradnju u Mađarskoj. Gotovo cijeli bolid će biti promjenjen. To bi nam trebalo donijeti napredak što se tiče performansi. Ako se prenese ono što nam podaci govore, biti ćemo na dobrom putu”, rekao je Wehrlein.


Odgovor

6 komentara

  1. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Udarac ispod pojasa za Mcl-Hondu.



    4
    4

    0
  2. Adrian Newey
    Renault Prikaži

    Mehanicari se odrekli placa za nadogradnju ? Mc bi bia bolji da uzme proslu verziju Ferrarijeve PU nego ovo smece koje je vise u garazi nego na stazi, slagali su povjest nekada davno ali 3 godine u f1 i jos uvik su 100ks malo vise u zaostatku od naj Pu isto kao i 2015…. Japanci su ludi i gube vrime a to govori izjava Zaka da im merc i ferrari nece da pomognu



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.