Wolff: Incident u Bakuu je “zatvoreno poglavlje”

Izdvojeno

Vettel-Ferrari

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Mercedesov izvršni direktor, Toto Wolff, kaže da je incident između Hamiltona i Vettela u Bakuu iza njih, nadodavši da je slutio da je samo pitanje vremena kad će se dvojica rivala sukobiti.

“Sve uzbudljive sezone Formule 1 su obilježene velikim rivalstvima. Prošle godine to je bila naša unutarnja borba između Lewisa i Nice, a ove godine izgleda da je borba između Ferrarija i Mercedesa, odnosno Lewisa i Sebastiana.”

“Nakon mirnog početka bilo je samo pitanje vremena da rivalstvo postane žešće i kontroverznije. Taj trenutak se dogodio u Bakuu i vidjeli smo kakav je rezultat tenzija na stazi. Mi smo se sada odmakli od toga i to poglavlje je završeno. Saslušanje između FIA-e i Vettela je bilo u ponedjeljak i svi smo vidjeli kakav je zaključak donesen,” izjavio je Wolff.

Nadodao je još da je Mercedes napravio napredak u saniranju poteškoća s kojima su se susretali i da im to omogućuje da izvlače puno više iz ovosezonskog bolida.

“Napredovali smo od Monaka u razumijevanju onoga što nam je bilo potrebno da napravimo bolid učinkovitijim. Najbolji balans je još uvijek teško pronaći, ali počeli smo to raditi puno češće.”


Odgovor

2 komentara

  1. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Odlično.



    2
    2

    0
  2. Lewis Hamilton 44
    Berislav Donator Prikaži

    Interesntno. Koliko ulažu u bolid i imaju ogroman output i stožer u engleskoj i tako već godinama. I nemogu otkriti puni pontecijal bolida, a znaju da ga ima. To me podsječa na vrhunske medicinske instrumente a nema tko će moć analizirati nalaz koji je maločas “iscurio” iz uređaja. Jeli to stvarno moguće uz takav input i suport?



    1
    1

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.