Wolff i Boullier iznenađeni Ferrarijem

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 4 komentara

Šef Mercedesa Toto Wolff i šef McLarena Eric Boullier kažu da ih je iznenadila forma Ferrarija s prvih predsezonskih testova. Ferrari je ekipa koja je po mnogim stručnjacima sa staze bila uz bok Mercedesu, a pritom nisu imali nikakvih kvarova te su po odvoženim vremenima bili gotovo identični. S obzirom da se ne zna koliko je tko goriva koristio, zaključke je teško donositi, no prema prvim zapažanjima, u Maranellu su napravili dobar posao.

“Otkad su započeli ovi testovi momčadi pokušavaju odraditi što više kilometara. Red Bull kakav smo sad vidjeli vjerojatno neće biti takav u Australiji. Ali Ferrari je zaista brz.”

Boullier kaže da je teško nešto reći nakon četiri dan, ali Ferrari ga je iznenadio:

“Nismo očekivali vidjeti ih u paru s Mercedesom. Red Bull se čini da je malo iza, iako trenutno nemamo potpuno informacije kako bi mogli ispravno prosuditi situaciju. Možda ćemo sljedeći tjedan još nešto vidjeti, no u Australiji ćemo saznati sve ostalo.”


Odgovor

4 komentara

  1. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Rano je za bilo kakve zaključke ali čitajući pohvale komentatora stranih portala,kao Ferrari ide kroz zavoje punim gasom ko po tračnicama, i slično ima mjesta optimizmu bar u tom djelu.
    A što se PU tiće,u ovoj sveopčoj suši dodatnih 5kg goriva nije malo.Ok to imaju svi ali dali su svi iskoristili na jednako efikasan način ostaje nam vidjeti i još nam ostaje uvjeriti se u potentnost novih Magnetti Marelli ersova.Zapravo ovo do sad su samo naznake nekakve pozitive,no mene osobno najviše raduje šutnja iz Ferrarijevog tabora i to mi uljeva optimizam,ne za osvajanje prvenstva,već za ozbiljniju borbu u vrh poretka.


    0
    0

    0
    • Ferrari
      blejky Donator Prikaži

      Upravu si da je pre rano ali ima razloga za optimizam. Izjave Key-a ,Boulliera, Steinera i sam Adrian Newey je izjavio kako mu Ferrari izgleda jako dobro i jako komplicirano i da mu nije još sasvim jasno šta su točno napravili.
      Pa izvještaji sa same staze ljudi ( Gary Anderson,Edd Straw,Pedro de la Rosa….) govore kako izgleda da je Ferrari napravio velik korak naprijed(nadam se).
      Također činjenica da Ferrari za razliku od prijašnjih godina nije koristio na ovom testu SS i US komponente guma a vremena su im bila rame uz rame sa Mercedesom.
      Za sada ima dosta razloga za optimizim.


      0
      0

      0
  2. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Meni je Ferrari ful lijep i ti usisnici bočni su mi baš kul.Drago bi mi bilo da se bore za naslov još ne znamo RBR oni uvijek kreću u sezonu pomalo kao da snimaju što drugi rade pa onda napadaju.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.