Hamiltonov otac upozorio Bottasa

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 4 komentara

Lewisov otac, Anthony Hamilton, je izjavio kako se nada da je Valtteri Bottas spreman za izazov koji ga čeka. Bottas će iduće godine biti timski kolega njegovom sinu, a kako kaže “kada vozite protiv Lewisa – to bi mogao biti potez koji okončava karijeru”.

Anthony Hamilton vjeruje da je Lewis sada blizu vrhunca svoje karijere:

“Tko god ide protiv Lewisa mora imati dobro isplaniranu karijeru jer bi se moglo dogoditi da to dovede do okončanja karijere.”

“Osobno mislim da Lewis još uvijek ide prema vrhuncu svoje karijere, sad kad je sve stariji i zreliji.”

Hamilton je prošle sezone izgubio bitku s Rosbergom i propustio osvojiti svoj četvrti naslov, što je drugi put u 10 godina karijere da ga je momčadski kolega uspio bodovno nadmašiti.

“Lewis uvijek misli samo o pobjeđivanju. Sretan je zbog Nice, kao što svi jesmo, budimo iskreni. Poznajemo ga dugo vremena i znamo koliko je naporno radio da dođe do svog naslova.”

“Trebate usput i malo sreće, i to je imao, ali mislim da Lewis samo gleda unaprijed kako da osvoji naslov po svojim standardima.”

Drugi Britanac na gridu, Jolyon Palmer, misli da je Hamilton i dalje favorit, unatoč promjeni pravila, ali misli da će Bottas biti izazov, zajedno s dva Red Bulla.

“Valtteri će napraviti dobar posao i mislim da će pritisnuti Lewisa jače nego što neki misle.”

“Red Bull bi također trebao biti tu negdje, pa se nadamo da će između te dvije ekipe biti teška bitka. Lewis je sigurno na početku favorit.”


Odgovor

4 komentara

  1. Jenson Button
    senad22 Prikaži

    a mozda bude i obrnuto ko zna ;)


    0
    0

    0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Jako me zanima kako će Bottas voziti već od prve utrke, jer gubljenje od Hamiltona ove sezone mu ne gubi samo naslov prvaka već možda i mjesto u momčadi, dakle i ostatak karijere je pod velikim upitnikom. Baš zbog toga bi Bottas mogao biti i duplo teži protivnik nego što je to Rosberg bio Hamiltonu. Uostalom on je finac (čitaj: brz i hladne glave), savršena kombinacija :D Jedva čekam borbu Ham-Bot.


    0
    0

    0
  3. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Da ne bude obrnuto možda…


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.