1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Perez otkantao sponzora zbog komentara o Trumpu

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez je na svom Twitter računu objavio da će prekinuti suradnju s brendom sunčanih naočala Hawkers nakon što su objavili kontroverzan status.

Meksikanac je je njihovu šalu shvatio ozbiljno i odlučio okončati sponzorski ugovor.

Naime, nakon što je Donald Trump, novi američki predsjednik, nekoliko puta izjavljivao da će podići zid na granici Amerike i Meksika – Hawkers je napisao da bi Meksikanci mogli kupiti naočale jer će im trebati kako bi sakrili suze u očima dok grade taj zid.

“Zaista loš komentar. Danas prekidam svoju suradnju s Hawkersom. Nikad neću nikom dozvoliti da se izruguje s mojom državom,” napisao je Perez.

Njihovo partnerstvo staro je tek nekoliko tjedana, a brend je u prodaju pustio Perez naočale za cijenu 725 meksičkih pesosa, što je približno 250 hrvatskih kuna.

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Perez

Komentiraj

6 komentara

 1. Za razliku od naših političara, a i crkve, Sergio se ne busa o prsa i ne laje gluposti o domoljublju već kratkim potezom pokaže što je to. U jednom danu pokazao je više nego svi političari, a i crkva u Hrvatskoj unazad 25 godina, kako se brani čast domovine.

  0

  0
 2. zekohonda Donator

  make mexico great again, sergio!

  0

  0
 3. maurich Donator

  Svaka mu čast! 💪

  0

  0
 4. Bravo Perez, ovo se zove biti čovjek.

  0

  0
 5. sergio KRALJU ! da su domaći ex saborski zastupnici i ex premjer toliki domoljubi , da vole HR ka sergio mex ne bi se “trgali” da za nerad od godine dana dobiju “sistemom” 6 + 6 +20ak tisućica eura nego bi se toga odrekli ka i perez sponzorskih novčića .

  0

  0
 6. Pozdravljam Perezov stav!

  0

  0
Testiranja 2017. (Barcelona)
Rezultati 1. dana
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...