Autobild tvrdi: Ross Brawn je Ecclestoneov nasljednik!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 7 komentara

Bernie Ecclestone i Ross Brawn

Bernie Ecclestone i Ross Brawn

Bombastična vijest stiže iz njemačkog Autobilda koji tvrdi da je Ross Brawn potpisao ugovor s Libery Media firmom koja je novi vlasnik Formule 1, te da će upravo on naslijediti Bernieja Ecclestonea!

Autobild tvrdi da je sve dogovoreno, te da je čak i FIA pristala na takav aranžman. Naravno, Jean Todt je bio u Ferrariju od 1997. do 2006., pa je bio kolega s Rossom Brawnom.

Nije poznato kada će dogovor biti javno potvrđen i obznanjen, a isto tako nije u potpunosti jasno kakvu će onda ulogu preuzeti Bernie Ecclestone. Pretpostavlja se da Brawn neće sam voditi Formul 1 nego će biti zadužen za tehnički i sportski dio, a marketinški aspekt preuzet će Zak Brown.


Odgovor

7 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Ajde dođi više i stavi u red sve od reda, pravila, suce, vozače, staze……
    Tu je nastao pravi divlji zapad, samo što se ne zapuca (Čak ni Pirelli više ne opali).
    Treba tu jedna poštena metla i dobra šiba.


    0
    0

    0
  2. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Sta im ga dodje tehnicki i sportski dio? Moze on Eskalibur z kamena da izvice, ako to FIA ne odobri, onda od Rossa imamo samo njegovu pojavu.

    Nadam se da ce biti tu kompromisa i da je on sa Todt-om u odlicnim odnosima, da malo Francuza smeksa i da se ova F1 dovede malo u red.


    0
    0

    0
  3. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    pravi čovjek!


    0
    0

    0
  4. Kush Prikaži

    Neznam, svejedno mi je, osobno smatram da Brawn (ovi) neće ništa značajno promjeniti, možda Ross promijeni suđenje na stazi, što je dobro, ali lobiji koji utječu na donošenje pravila za nove sezone (tehnički dio, specifikacije motora i auta), su prejaki sa financijskim i drugim puno gorim utjecajima, poput ucjena i sličnog (svatko tko se popeo na takav vrh ima poneki kostur u ormaru kojim ga se može ucjenjivati, a ross bi radije tu popustio više nego debelokožac bernie, kojem se nije problem povlačiti po sudovima, samo jedan blagi primjer – Brown GP i dupli difuzor, to da je napravio Ferrari, ili tadašnji RB, sigurno bi ostali bez svih bodova, sigurno, englezima su progledali, iako su do kraja ljetne stanke bili pod upitnikom – to je samo primjer, jer je to rasčiščeno).
    Mislim da engleski čelnik fom-a neće nikada raditi protiv engleza, bio to i Brown, još kad vidim da tata i sin dijele uloge i posao, smuči mi se – honestly! :mrgreen:

    Svi su mislili da će todt na čelu fia-e, ispravljati krive drine, pa što se desilo, većina serija i jest napredovala, a f1 potonula u još dublju kaljužu, a vrijede iste stvari kao i za rossa, ili nekog drugog – interesi ispred fair playa! (na kraju on je izrazio želju za tom pozicijom sam, pa ako mu je daju, morati će vratiti neke usluge zasigurno – to je politika, i to ne na razini države kao kod nas, već na razini iznad, poput eu-a, varšavskog pakta, ili natoa, zaboravi demokraciju tu sine – reko bi ćiro..

    neznam to je moje osobno mišljenje, ja bih volio tu iskreno vidjeti Staorua N, ili nekog jedanko iskusnog japanca – oni najviše drže do kodeksa i časti, i to je razlog, ako ne tako, onda nekog amera, oni bi na ovaj ili onaj način učinli natjecanje izjednačenim i s podjednakim šansama za sve – što bi jedino i podiglo gledanost sporta, engleza nebih, a kada vidim tako “prosjake i sinove” (a sinovi su menadžeri nekim vozačima) nemože mi to biti čisto kao ni kod todta, nikako!

    sad slobodno sa minusima, nakon ovoga ih očekujem brdo, no rekao sam što mislim iz iskustva od nekoliko decenija praćenja sporta, pa ću zapamtiti što sam sada napisao, a vrijeme će pokazati tko je bio u pravu!


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.