VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Verstappen: Kazna je smiješna

Verstappen

Max Verstappen nije imao lijepe riječi za odluku sudaca da ga kazne s 5 dodatnih sekundi nakon utrke u Meksiku.

“Mislim da je to vrlo slično onom što se dogodilo u prvom krugu.”

Verstappen se očigledno referira na izlet Lewisa Hamiltona kojim je presjekao dva zavoja i kazne nije bilo.

“Izletio je vani, dobio ogromnu prednost. Nico je također izletio u prvom zavoju kad smo se dotakli, također je dobio prednost.”

“Ja nisam dobio prednost, bio sam još pod kočenjem. Kad sam se vratio na stazu bio sam jednako ispred koliko i prije zavoja. Mislim da je smiješno.”

Verstappen je dobio poruku na team-radio jer su u ekipi očigledno odmah shvatili da je bolja opcija propustiti jedno mjesto i onda se boriti za 4., dok je Verstappen odlučio završiti treći i onda pričekati eventualnu kaznu. Iako je došao u prostoriju gdje se spremaju za podij, ubrzo je od tamo i otišao.

Komentirao je i Sebastiana Vettela koji je bio bijesan na team-radio čekajući da ga Verstappen propusti, dok ga je istovremeno stizao Daniel Ricciardo.

“Onda počne vikati na radio. Ne znam koliko je puta ove godine koristio proste riječi. Mislim da mora natrag u školu da nauči pristojno pričati.”

“Razgovarat ću s njim jer je smiješno kako se ponaša. Mislim, on je uvijek tako frustriran, cijelog vikenda viče na radio. On je trenutno vrlo frustriran tip.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

19 komentara

 1. Kakav ce tek biti ako rb napravi ultra brz bolid? Ovako ga skoro svi mrze, pogotovo vettelovi navijaci. Kaj ce tek biti tada, ako osvoji naslov, jedan, dva nije bitno.
  0
 2. zekohonda Donator

  za hama ok, ali ovo spominjanje nica je degutantno. fuj!
  0
 3. “Mora ići natrag u školu”

  Ti je moraš dovršiti gospodine.. veliki max
  0
 4. Sad, nakon kažnjavanja Vettela, i ja vidim da je kazna smiješna. Trebao si dobiti zabranu tri utakmice, a lopovi koji te štite, šest mjeseci zatvora
  0
 5. Smjesna ko i tvoja faca kad si je vidio buhahaha
  0
 6. Ako izuzmemo cinjenicu da je mlad, nije nista krivo rekao za Seba, uostalom ima pravo na svoje misljenje… izjavu sam cuo, niskopojasna je , da. Ali kao sto se opravdava Vettel (pod adrenalinom, u zaru borbe itd), tako se moze i njega- samo uzvraca, opet nije taj koji je prvi poceo, samo se brani…

  On nije bio duzan prepustiti mjesto Sebu, od ekipe je dobio mišljenje! da bi mozda! trebao prepustiti poziciju, a ne naredbu… a pravilo je, koliko znam, da se incidenti u zadnjih 5 krugova (ako se ne varam) kaznjavaju/odlucuju nakon utrke… i zasto bi mu ustupio mjesto ako to nije u pravilniku? ne bi ni ja…
  dalje je stvar ukusa i gledanja…
  Po meni, puno ljudi ne moze prec preko toga sto je toliko mlad, i smatra da bi trebao biti ponizan ili sutiti i izigravaju tatice i komentiraju kako bi se on to trebao ponasati… A realno, ima vise bontona on ovako mlad nego stariji Vettel…
  0
 7. Verstappen: Kazna je smiješna … a tim nema veze o pravilima pa je zato max ignorira njihovu “opomenu” da propusti seba . max je već na početku trke izgura rozberga nekažnjeno . zar nam svima nije kaza šta radi u identičnim situacijama u borbi za poziciju … posli malezije kad je izjavija “U zavoju broj 6 razmišljao sam – pa, da je bilo tko drugi pokraj mene – obavio bih pretjecanje. Izgurao bi ih široko, ali to ne možete svom timskom kolegi.” rozberg mu nije kolega pa je njega izgura … NEKAŽNJENO ! jbte ovakvog lika ne pamtim u F 1 … ne j*be tim odredbe/radio ( ni u TR , a ni sad u RB ) , kolegu carlosa ( iz TR ere ) ni ostale kolege iz drugih timova , suce , svađa se sa svima jer je uvik u pravu i bezgrešan i sve to sa 19 godina !?!?!? on će razgovarat sa sebom jer mu je smišno ponašanje njemca danas ?!?!?? možda da održi lekciju i kimiju , perezu , lewisu , rozbergu sa kojima je bija u bliskim susretima , a i onima drugima koji su digli glas protiv njegovog “branjenja” pozicije pomicanjem priliko kočenja , uljetanjem u zadnji čas isprid bolida koji ga nastoji preteć sa 330 kmh . da je sin “vladara svita” bija bi umjereniji !
  0
 8. “Onda počne vikati na radio. Ne znam koliko je puta ove godine koristio proste riječi. Mislim da mora natrag u školu da nauči pristojno pričati.”

  Alo mali dok je on osvojio 4 naslova ti si balavio u školi vrlo nedavno….vrati se ti natrag u niže serije da se naučiš poštovanja na stazi, da su ona stara vremena mahali bi ti crnim zastavicama.

  “Razgovarat ću s njim jer je smiješno kako se ponaša. Mislim, on je uvijek tako frustriran, cijelog vikenda viče na radio. On je trenutno vrlo frustriran tip.”
  To ti je stvarno pametna ideja, samo odi ovaj te jedva čeka išamarat haha :D
  0
 9. croatic f1 novinar

  Najbolje bi bilo da se Verstappenu zabrani bilo kakvo izražavanje vlastitih mišljenja, bilo tijekom utrke, nakon nje ili u bilo kojem god trenutku te da mu se zabrane bilo kakvi potezi na stazi osim micanja u stranu kad ga netko pretiče. Valjda bi onda fanovi Formule 1 bili zadovoljni, mislim otkud tom balavom usranom kretenu uopće pravo da nešto kaže?!
  0
 10. Klinjo prvo je Rosberg otišao široko baš radi tebe, jer da nije ispao bi ti, a vjerojatno i Rosberg, a druga stvar je to što ti nikad, ali nikad ne slušaš druge što ti govore, ćak iti je i tvoja momčad na team radio rekla da vratiš poziciju, ali ne ti moraš biti veliki Max! I sad na kraju još imaš obraza reči da je Vettel nepristojan, pa kakav može biti kad vozi pored tebe?
  Baš bi htio da te netko malo spljuska! :D
  0
 11. Frantic Donator

  Nisi se “dotakao” sa Rosbergom, već si TI njega udario.
  :facepalm:
  Ali, ima smisla i kazna za Hamdiju.
  Međutim Ham bi pustio Nicu naprijed i, petpostavljam, pretekao ga u narednih 68 krugova.
  TI si dobio naredbu od svog tima da vratiš poziciju i na kraju si popušio samo 5sec kazne. :facepalm:
  0
 12. mcl

  A sta reci. Jos ce sve njih klinac da uci sta se sme sta ne.
  Ja sam se nadao da ce Vettel da ga sretne i da mu da koju cusku na Maxovu srecu nisu pa sad moze da kenja
  0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!