VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Williams će 3. studenog objaviti vozačku postavu za 2017.

Valtteri Bottas, Williams

Williams Martini Racing će vozačku postavu za narednu sezonu objaviti sljedećeg tjedna, točnije 3. studenog u prijepodnevnim satima. Kao što je ranije potvrđeno, britansku ekipu (i Formulu 1) napušta Brazilac Felipe Massa, a na njegovo mjesto bi trebao uskočiti kanadski F3 vozač Lance Stroll koji će sutra napuniti 18 godina.

Stroll je trenutno Williamsov razvojni vozač, a kao potencijalni kandidat za mjesto u Williamsu se spominje već duže vrijeme, posebno otkako je svoj odlazak prije nekoliko tjedana najavio Felipe Massa. Vjeruje se da naslovni sponzor momčadi želi pričekati Lanceov 18. rođendan kako bi zajedno s momčadi dogovorili objavu vozačke postave. Kanađanin je ove sezone osvojio europsko F3 prvenstvo te je odradio nekoliko testova u dvije godine starom Williamsovom jednosjedu.

Momčadski kolega bi mu trebao biti Finac Valtteri Bottas. 27-godišnjaka se donedavno povezivalo i s Renaultom, ali se očekuje njegov ostanak u Groveu petu sezonu zaredom.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

3 komentara

  1. Volio bih da i potvrde i Valtteria za slijedeću sezonu. I sa to postavom vjerujem da će biti vrlo konkurentni, jer sam siguran da će pripremiti bolid sa koji će se boriti za pobjednička postolja na svakoj utrci. E ovo se zove optimizam, zar ne. :)
    0
  2. Nadam se da će Bottas ostati, jer ako on ode i dođe Stroll sa još nekim plaćenikom bojim se da bi Williams mogao imati najgoru vozačku postavu nakon Maldonado/Senna kombinacije.
    0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!