VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Sve je spremno za Hulkenbergov prelazak u Renault?

Nico Hulkenberg

Nico Hulkenberg

Njemački Auto Bild tvrdi da je sve spremno za prelazak Nice Hulkenberga u Renault. Izvor nisu naveli, ali se navodno radi o nekome iz Renaulta, a također tvrde da se Francuska momčad planira pozdraviti ne samo s Jolyonom Palmerom nego i sa Kevinom Magnussenom.

Magnussenov ugovor ima opciju za 2017. godinu, ali se ta opcija zatvara idućeg tjedna. Ipak, Auto Bild piše kako Renault želi Francuza pokraj Hulkenberga.

Naravno, favorit je u tom slučaju Esteban Ocon. Manor tako gubi Ocona, ali i Pascala Wehrleina koji bi otišao u Force Indiju na mjesto Nice Hulkenberga.

Ako se stvari zakompliciraju s Oconom – prvi Francuzi u redu su mladi Red Bullov vozač Pierre Gasly i bivši Toro Rossov vozač Jean-Eric Vergne.

Marc Surer piše:

“Renault će biti jak u nadolazećim godinama, dok s druge strane Force India ima nekoliko potencijalnih problema zbog upitne financijske situacije u budućnosti. Zbog toga vidim da je Hulkenbergu bolja opcija otići u Renault.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

2 komentara

  1. Vettel-Ferrari novinar

    Mislim da je ovo sjajna prilika za Hulka, koju ne smije propustiti. Rizik je velik, ali Renault je jedina prilika da se dokopa ekipe koja ima mogućnosti da za koju godinu bude konkurent za pobjede, ako ne i borbu za naslov prvaka. Mislim da će i jedna i druga strana uveliko profitirat, a bilo bi dobro vidjeti možda nekog od dvojice sadašnji vozača pored Hulka, ali to je vjerojatno najmanji mogući scenari pored ova tri francuza. Osobno bi od ta tri najviše volio vidjeti Vergnea, ali teško da on bude taj francuz, kad ga već prošle godine nisu uzeli.
    0
  2. Da budem iskren malo me začudilo da nije bilo glasina za Hulkenberga kao vozača u Renaultu pogotovo nakon što su se jasno izjasnili da žele jednog iskusnog a on upravo odgovara tom opisu.

    Za mene priča o Magnussena i Palmeru je gotova. Oni voze sada za neke druge potencijalne ugovore sa drugim momčadima. Renault ima osiguranog “drugog” vozača u imenu Estebana Ocona a pitanje je samo tko će voditi tu momčad a po meni bi bilo odlično da to upravo bude Hulkenberg
    0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!