VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Frustracije pomažu da izvučem više iz svog talenta

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo kaže da su frustracije koje je doživio tijekom prošle sezone zapravo pomogle da izvuče više iz svog talenta. Australac je pobijedio tri puta 2014. godine, zasjenivši tako svog timskog kolegu Sebastiana Vettela, ali je bio daleko od tog uspjeha 2015. godine kada je Red Bull-Renault očito bio u određenim problemima.

No, ekipa se poboljšala ove godine, a Ricciardo je najbliže pobjedi bio u Monaku. Tamo ju je izgubio samo zbog lošeg zaustavljanja u boksu.

“Loša godina poput 2015. je sigurno pomogla da mi bude vjetar u leđa. Osjećam da svake godine učim sve više, ali i želim više. To je dobro za moju glad i motivaciju. Može voditi do određenih frustracija kad stvari ne idu kako treba, ali ne osjećam da to utječe negativno na mene u bolidu.”

“Ako išta – onda pomaže da izvučem više iz svog talenta.”

Ricciardo je dodato da Max Verstappen pomaže u guranju ekipe naprijed.

“S Maxom je sve bilo cool. Guramo jedan drugog i ekipa to vidi pa su uzbudljivi zbog vozačke postave koju imamo. Supernatjecateljski smo raspoloženi, ali to gura ekipu u dobrom smjeru.”

“U mojoj glavi to guranje je prema glavnom cilju – pobjedničkom bolidu za iduću godinu. Nadam se da možemo ostvariti taj posljednji korak. Na šasiju se možemo osloniti i možemo osjetiti da dobro radi.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!