1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Rosberg: Bit ću u Mercedesu još puno godina

Nico Rosberg kaže da će ostati u Mercedesu “još puno godina”, iako još uvijek nisu gotovi pregovori oko njegovog novog ugovora. Nijemac, čiji ugovor ističe krajem ove sezone, je već sedam godina s Mercedesom. Pridružio se još 2010. godine.

Nedavno je u javnost izišla vijest kako je Rosberg angažirao Gerharda Bergera da mu pomogne oko pregovora, ali sada kaže da mu se ne žuri i da će se usredotočiti na bitku s Lewisom. Što se toga tiče, ima 24 boda zalihe nakon za njega odlične utrke u Bakuu.

“Ne razmišljam trenutno o tome. Nije mi prioritet jer ionako nema pritiska. Osjećam se odlično, svi smo sretni što smo zajedno i bit ću tu još puno godina. To je sve. Nema potrebe za žurbom.”

Mercedesov šef Toto Wolff je nedavno izjavio da nitko ne “flertuje” s drugim opcijama, kako Mercedes tako ni Rosberg.

“Prije svega – on je angažirao odličnog savjetnika koji je iskusan u dobivanju dobrih ugovora. To je jako pametno jer je Nico time sebe malo izuzeo, te cijela priča ne utječe na njega. Nemam sumnje da obje strane žele biti zajedno još neko vrijeme. Trebamo samo malo strpljenja.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

10 komentara

 1. Sve se da dogovoriti I naštimati. Ovo je F1.
  Postoji nekoliko razloga za idiličnu atmosferu:
  Rosberg osvaja naslov ove godine. Sada je najbolja prilika jer dogodine ko zna!? Hamilton je “odradio” dva naslova I mislim da Mercedes može “pogurat” svog dugogodišnjeg radnika i nagraditi ga za 7 godina strpljivog timskog rada. Zaslužio je, evo mu naslov.
  Drugi razlog je dugogodišnji masno plaćeni Barrichello “ugovor”.

  0

  0
 2. Šteta za nas da ne gledamo zanimljivije dvoboje u toj momčadi .Rosberg je poslušni vozač br.2 vjerovatno je u Monte Carlu i potpisao nešto kad se onako lijepo sklonio prvom konkurentu za naslov.pf.
  Na Barichela mi baca

  0

  0
 3. Dobro funkcioniraju otkako je Mercedes ponovno u F1. Ne bih mijenjao jer izgleda da sve štima.

  0

  0
 4. “Nijemac, čiji ugovor ističe krajem ove sezone, je već sedam godina s Mercedesom. Pridružio se još 2000. godine.”

  Ante, ili si ti nešto zabrljao ovdje, ili su Rosberg i Mercedes u F1 duže nego što ja mislim pa si samo fali “naest” iza sedam, ili pak ja ne znam u kojoj smo mi godini

  0

  0
 5. Da čekaš amaterskog nekog vozača ili mlakonju pa da možeš titulu osvojiti, ha ya 😉 e moj finco-nijemče. Nema ‘ljeba od tebe u F1.

  0

  0
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...