VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Alonso: Nadam se borbi za naslov iduće godine

Fernando Alonso

Fernando Alonso

Dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso kaže da se nada kako će se boriti za naslov iduće godine. Nakon katastrofalne 2015. sada su i McLaren i Honda uspjeli napredovati, ali to je još uvijek daleko od forme koja je potrebna da bi se borili s najboljima.

Alonso je trenutno na trogodišnjem ugovoru i iduća godina mogla bi biti i posljednja. Svoju budućnost ostavlja otvorenom, a tvrdi da se ovogodišnji McLaren-Honda paket razvija vrlo dobro.

“Još je dugačak put pred nama jer želimo pobjeđivati, želimo biti svjetski prvaci, ali još uvijek nismo u toj poziciji. Doduše, bliže smo.”

“Mislim da je ovo važna sezona i nadam se da iduće godine možemo napraviti taj posljednji korak i boriti se za naslov,” kaže Alonso.

Trenutno su dva Španjolca u Formuli 1, obojica na 18 bodova:

“Bio bih sretan ako Carlos bude ispred mene ove godine, a da se ja iduće godine borim za naslov. Nije zadovoljavajuće završiti deveti, deseti ili gdjegod,” zaključuje.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

 1. Alonso za kraj karijere da se vrati u Ferrari i skupa sa Vetelom odvozi još jednu sezonu za oproštaj e to bi bilo lijepo.Ništa od McLarena to je truba bolid i motor.
  0
 2. Volio bih da se vrate u borbu za vrh zajedno sa Williamsom i Ferrarijem. Kada bi se ove tri najuspješnije momčadi međusobno borile za titulu najboljeg to bi sigurno bila najbolja sezona.
  0
 3. Morate imati cijeli špil u rukavu, jer pokoji as je malo da bi Vi uzdrmali vrh nagodinu.
  0
  • Palac gore za komentar, lijepo sroceno…
   Ja ne bi skroz otpisao mogucnost da mozda budu pri vrhu jer slijedi godina s dosta promjena i volio bi im da se “vrate” jer mi je drag i McLaren, i Ron Dennis i sjecanje na Sennu… a volio bi i Alonsu da se manje pati…
   Ali jos jednom, dobro si rekao, gledajuci na posljednje sezone trebat ce im jebeno dobar špil karata…
   0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!