1. predsezonski test
0
4
dana,
2
3
sati,
3
9
minuta,
5
7
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Ricciardo: Red Bull mora počistiti nešto

Nakon dvije sjajne utrke u kojima je bio izgledni kandidat za pobjedu, Daniel Ricciardo odvozio je nešto lošiju utrku nego smo navikli od njega. No, Australac kaže kako i sama momčad mora rješiti neke probleme, gdje je vjerojatno mislio na zaustavljanje u boksu. U Španjolskoj je završio na krivoj strategiji, u Monaku je nove gume dobio nakon par sati, a u Kanadi je u boksu zadržan tek par sekundi više, dovoljno da izgubi mjesto od Kimija Raikkonena.

“Ne baš sjajna nedjelja. Nažalost, imamo dobre nastupe subotama, a onda lošije nedjeljom. Nikako da se sve lijepo poklopi. Start u utrku nije bio loš, ali izgubio sam nakon drugog zavoja. Rosberg je izletio na stazu, te nisam mogao održati ubrzavajući momenat, tako da sam izgubio mjesto od Maxa. Imao sam dobru brzinu u prvom stintu kada smo bili na ultra mekanim gumama, mislim da smo ih dosta dobro iskorištavali. Rekao sam na tim radio da bi vjerojatno bili brži u čistom zraku. Kad god bi se približili nekome, gume nisu više funkcionirale tako dobro.”

Daniel je dao do znanja kako je frustriran nekim timskim odlukama u zadnje vrijeme:

“Nekoliko loših stvari s moje strane, ali i od momčadi. To nije bila čista utrka s niti jedne strane. Blokirao sam kotače na ulasku u 13. zavoj, što je oštetilo drugi set guma. Nakon toga, pit stop je bio prosječan, kao i neki pozivi tima. Definitivno se nešto mora počistiti.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

  1. mislim da RB lagano “čisti” ricciarda . nekako mi ova situacija donekle “miriše” na 2007. i odnos LH Vs FA u McL …

    0

    0
  2. Jeli ovo kmečanje od strane Riccia?? Mislim, kada je Seb davao ovakve izjave, to se uglavnom kategoriziralo kao “kmečanje”, pa ono………. Ne pristaje mu baš.

    0

    0
Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna