1. predsezonski test
0
5
dana,
0
8
sati,
0
0
minuta,
3
1
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Rosberg: Neće biti lako smanjiti zaostatak za Red Bullom

Nico Rosberg, Mercedes

Ricciardova impresivna vremena i brzina Red Bulla na drugom slobodnom treningu zabrinula su čak i Mercedese, do te mjere da Nico Rosberg smatra da Red Bull, ovim tempom, može doći do pole pozicije. Red Bull, koji koristi novi unaprijeđeni Renaultov motor ovog vikenda, je bio jako brz u oba treninga, i dan su završili s prvim i četvrtim najbržim vremenom, iako Verstappen nije previše zaostajao za dva Mercedesa, šest desetinki prednosti Ricciarda nad Hamiltonom je ipak pozamašna brojka, te Rosberg smatra da ju Mercedes ne može nadoknaditi tako što će samo pojačati mod motora.

“Jednostavno je, danas su bili brži od nas. Stoga moramo dobro proučiti sve što smo radili i zabilježili, i pokušati pronaći zaista veliku količinu vremena da bi ih pobijedili. Naravno da možemo pojačati mod rada motora, ali time ne možemo nadoknaditi čak 6 desetinki.

“Jesam li zadovoljan nakon treninga? Ne. Zato što je Red Bull brži. Ali siguran sam da možemo odraditi naš dio posla i smanjiti zaostatak. Hoće li to biti dovoljno, nisam siguran. Da su se kvalifikacije održale danas, oni bi bili ispred nas, tako da definitivno moram naći još brzine i to neće biti lak zadatak.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Jedan komentar

  1. Malo ga sere. Ovo vrijeme ništa ne znači kad će na kvalifikacijama to spustiti na 1:13, možda i ispod. Ali ne kažem ja da toliko neće spustiti i Red Bull, ili možda Ferrari. Poenta je da se još ništa ne zna.

    0

    0
Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna