Rosberg: Trebamo prestati govoriti da je Ferrari blizu

Vijesti

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 5 komentara

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg tvrdi da Mercedes više ne može govoriti da su pod pritiskom Ferrarija jer je VN Rusije dosad pokazala koliko su dominantni. Nakon prve tri utrke takve izjave bile su česte, ali sada Rosberg misli da je vrijeme da se prestane s tim:

“Ovdje ne izgleda da su vrlo blizu,” rekao je Rosberg.

“Dosad smo govorili da je Ferrari tu, da su vrlo blizu, ali možda sad trebamo prestati to govoriti jer ovaj vikend izgleda vrlo, vrlo jak s naše strane. Čini se da smo povećali prednost.”

Osvrnuo se i na kvalifikcije:

“Ove kvalifikacije su bile izvrsne za mene. Bolid je bio izvrstan, balans, sve se poklopilo, zaista dobro.”


Odgovor

5 komentara

  1. Blue Flag
    manualgearboxfan Prikaži

    a šta si se ti mišu razmahao sa izjavama….lujo ti zasad ne radi pritisak na glavi, ferrari šepa zbog ovih i onih okolnosti, a ti ko između mina….samo…..duga je sezona


    0
    0

    0
    • Max Verstappen 1
      vlado Pretplatnik Prikaži

      Pita li ga sa sky-a da li je iznenadjen na gap koji je izmedju njih? Covjek realno kaze da mozda trebaju prestat to govoriti, barem za sada. Nikakav problem ne vidim u ovoj izjavi. I juce je vise puta ponovio kako je imao srece zbog LH i SV a od pocetka sezone govori kako je ona duga i da se fokusira iz utrke na utrku.


      0
      0

      0
  2. FO108F Prikaži

    Normalno da treba prestat govorit da su blizu i reći istinu da zaostaju gladnu godinu i ne treba uopče razmišljat o njima nego brinut o svojim rezultatima!


    0
    0

    0
  3. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    Čim su potpisali ugovor oko pravila za motor za 2017. donili su nadogradnje motora i s dva tokena debelo povećali prednost pred Ferrarijem koji je također donija nadogradnje motora.

    Nekako mi izgleda ko da nisu izvukli iz bolida sve što su mogli ove prve tri utrkue vjerojatno zbog straha kako se nebi stvorila negativna afmostera i dojam da su neuhvatljivi jer bi imali bi težu pregovaračku poziciju oko pravila za 2017.

    I sad kad je dogovor pa, a pravila su glede motora praktički nepromjenjena onda mogu ići na 100% i vratiti nas u stvarnost, di su opet u apsolutnoj dominaciji, koja je garantirana najmanje do kraja ove godine, a vjerojatno i iduću.


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.