1. predsezonski test
8
1
dana,
1
9
sati,
3
4
minuta,
1
0
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Wolff: Nema smisla očekivati bolje kvalifikacije u Bahreinu

Toto Wolff

Direktor vodeće momčadi i aktualnih prvaka, Toto Wolff, tvrdi da će isti format kvalifikacija u Bahreinu biti fijasko kao što je bio i u Australiji. Podjsetimo, nakon kvalifikacija za prvu sezonsku utrku, gotovo svi su se digli na noge te osudili novi format, zbog kojeg je odmah sazvan sastanak. Na njemu su sudjelovali šefovi momčadi i FIA, te su se tada dogovorili da će se vratiti na stari format kvalifikacija. Međutim, F1 komisija je prošli tjedan odbila taj prijedlog, pa ćemo tako u Bahreinu ponovno gledati istu priču kao u Australiji.

“Ovaj vikend ćemo ponovno vidjeti novi kvalifikacijski sustav, koji je u Australiji bio prilično neuspješan. Momčadi su se u Melbourneu jednoglasno izjasnile o novim kvalifikacijama, i to nije bili niti malo pozitivno. Nismo pronašli pravim format s ovim sustavom kvalifikacija i ne znam kako ćemo gledateljima u Bahreinu moći prirediti nešto zanimljivo.”

“Sport je zbog ovoga pod povećalom, pa moramo pažljivo razmišljati i raditi inteligente korake prema naprijed. Navijači žele vidjeti utrkivanje u pravilima koja razumiju, gdje se natječu najbolji vozači i najbolji auti. Mi bi trebali biti sposobni to dostaviti gledateljima.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

2 komentara

  1. Ionako su sve momčadi pristale na taj sistem prije početka godine.
    Imali su vozače i inžinjere koji su upozoravali pa očito ništa…svi su podjednako krivi po mom mišljenju.

     
  2. Pa ja ne znam jel postoji itko tko ocekuje bolje!

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna