Arai: Alonso je kritikama djelovao pozitivno na nas

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 1 min 3 komentara

12110040_10153548316761413_5918469319904628003_o_1898x1200

Iako Ron Dennis nije bio zadovoljan s kritikama koje je njegov vozač Fernando Alonso uputio ekipi za VN Japana, Yasuhisa Arai ne vidi ništa loše u tome. Podjsetimo, Alonso se “proslavio” s dvije izjave na tim radio kroz prošle dvije utrke. Na VN Japana je vrlo nervozno vikao na radio “GP2 motor, GP2 motor”, dok je na prošloj utrci u Rusiji na inženjerovu uputu da se utrkuju s Felipeom Massom odgovorio “volim tvoj smisao za humor”. Dakako, ove Alonsove izjave treba razumijeti jer se ekipa nalazi u vrlo teškom stanju i frustracije su neminovne. Arai je za Alonsa i njegove izjave rekao:

“Fernandovi komentari sa Suzuke su djelovali pozitivno i motivirajuće na nas. Ne mislim ništa loše o tome, na gledam na to kao na nešto negativno.”

Yasuhisa kaže da su poboljšali performanse za VN Rusije:

“Fernando je u Sochiju imao kaznu, te je startao s 19. mjesta, a utrku je završio na 10. To je briljantno, i jako sam sretan što mogu surađivati s njim.”


Odgovor

3 komentara

  1. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    Neloš spin Araia, unutarmomčadsko neslaganje okreće u motivirajuću predstavu na TR, koja već na idućoj utrci donosi briljantan rezultat, kako kaže, s 19. na 10. mjesto. I sve bi štimalo da nije previdija malu sitnicu. Ko god čita ove gluposti najvjerojatnije je gleda i utrku, pa je moga primjetiti da jedini kojeg je Alonso ostavija iza sebe na toj utrci je Verstapen koji je ima sudar u prvom krugu i dvi Marussije. S obzirom na okolnosti, prilično žalostan rezultat, i sramota za tim, nikako nešto čime bi se tribalo faliti i predstavljati ko buđenje tima.


    0
    0

    0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Plus što je kažnjen sa 5sec, pa je opet završio iza Verstappena.
      I bilo bi OK, da Arai san, kao visoki dužnosnik ekipe, kaže da je Alonso završio 10, ali “na žalost, kazna ga je pomjerila van bodova”.


      0
      0

      0
  2. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Baš sam htio napisati ono što i kolega mzf1. Njemu je briljantno što je Alonso uspio završiti ispred ekipe iz 2014. godine? Bravo Arai, evo ti drvena medalja.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.