Ericsson “promašio” bodove za par sekundi

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 3 komentara

Marcus Ericsson, Sauber

Marcus Ericsson, Sauber

Iza Marcusa Ericssona sjajna je utrka, u kojoj je uspio doći do 11. mjesta, što je njegov najbolji ovogodišnji plasman. No, nije utrka bila nimalo lagana za Šveđanina. Prvo je na startu imao sudar s Pascalom Wehrleinom, zbog čega je pao na začelje, te je još morao promjeniti prednje krilo koje je stradalo. No, sigurnosni auto spasio je situaciju, pa je Marcus uspio uhvatiti priključak, te se počeo lagano probijati prema naprijed.

“Bila je ovo odlična utrka za nas”, rekao je Marcus Ericsson. “Da budem iskren, sudar na startu bio je nesretna okolnost. Bio sam zabrinut za utrku, nisam bio siguran da ću je moći dovršiti. U pitwallu su vidjeli da je podnica bolida oštećena, no ipak sam uspio doći do boksa po novo prednje krilo. Nastavili smo dalje, uspio sam vratiti ritam  i mislim da je tempo u utrci bio prilično dobar. Bili smo blizu bodova, no očito ne dovoljno. Mnogo pozitivnog možemo uzeti iz ovog trkaćeg vikenda. Pokazalo se da radimo korake u pravom smjeru.”

Sauber je i dalje zadnja momčad u konstruktorskom poretku, no dogodi li se da osvoje barem jedan bod, Manor će biti taj koji će zasjesti na dno, budući da imaju lošije plasmane izvan bodova.


Odgovor

3 komentara

  1. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Ovaj vozač zaslužuje bolje.
    Ko prati ove “male” timove zna o čemu pričam.


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ako je istina da će sljedeće godine koristit ferrarijev motor oz 2016 onda su u banani.Neki će reći da ne mora značit pošto je toro rosso poprilicno dobar s obzirom na motor ,ali čisto sumnjam da će se sauber oporavit od ove godine pogotovo ako ne budu uhvatili bod.Nekako mi ih je žao.Bili su ono sredina pa je Perez dohvatio velike bodove,postolja,umalo i pobjede,pa je onda nastupio užas u 2014 no vraćaju se u 2015 i to manje više prvom utrkom gdje su obojica uhvatili bodove (5 i 9 mjesto ako se ne varam) i onda još jedno potonuće,možda čak i najveće dosad….2014 je barem caterham bio iza njih


    0
    0

    0
  3. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    team radio:
    VL To Marcus Ericsson That’s P11 yeah.
    VL From Marcus Ericsson No, aw…
    VL To Marcus Ericsson There was some really close battles at the front there, amazing. We gave it a really good shot there.
    VL From Marcus Ericsson Still disappointing.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.