VN Australije
1
0
8
dana,
0
0
sati,
4
2
minuta,
5
8
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Alonso ne želi više utrka u kalendaru [anketa]

Fernando Alonso vjeruje da je kalendar od 21 utrke sasvim dovoljan, te se protivi bilo kakvom proširenju.

U posljednje vrijeme čitamo o planovima Libery Media grupe iz koje su natuknuli da bi se kalendar mogao povećati čak i do 25 utrka. No, Alonso se nada da se to neće dogoditi jer je i trenutni raspored vrlo naporan.

“Razumijem i poštujem zašto žele još povećati kalendar. Kad sam ja krenuo u Formuli 1 imali smo 16 ili 17 utrka, ali i puno testiranja između vikenda. Bili smo otprilike jednako zauzeti kao sad, možda čak i više.”

“No, glavna poanta je da putujemo puno i imamo puno utrka vikend za vikendom.”

Alonso aludira i na neobičan raspored utrka koje su daleko jedna od druge:

“Jurili smo iz Europe u Singapur i sad smo u Maleziji. Za par dana ćemo biti u Japanu i onda opet na drugi kraj svijeta. Zatim preko Atlantika u Abu Dhabi. Za mene je to jednostavno previše.”

Koliko utrka bi trebalo biti u F1 kalendaru?

Rezultati

Loading ... Loading ...
Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Alonso

Komentiraj

3 komentara

 1. Već i ova 21 utrka je na samoj granici normale, a bilo kakvo proširenje bilo bi pretjerano. 20 utrka bi po meni bilo idealno (i maksimalno). F1 nije Nascar i koliko god možda na prvu dobro zvuči F1 (skoro) svaki vikend, to bi jednostavno bilo previše i slažem se s Alonsom, tj. ni ja kao fan ne bih želio toliko utrka.

   
  • ja bi još koju. ne puno, ali da počne bar u veljači. naporno mi je čekati početak. možda je malo zlobno prema vozačima, al’ jebaj ga

    
   • Ne znam, meni je to nekako dio tradicije, duboka depresija tijekom zime, a onda ogromna euforija u 3. mjesecu kad stigne F1 😀

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna