VN Australije
1
1
0
dana,
0
7
sati,
4
9
minuta,
3
9
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Magnussen zadovoljan drugim sezonskim plasmanom u bodovima

Kevin Magnussen je jučerašnjim 10. mjestom na VN Singapura osvojio bodove za Renault tek drugi put ove sezone, a tim plasmanom nisu napravili značajniji korak prema osmom mjestu u konstruktorskom poretku, budući da ih imaju samo sedam, naspram Haasovih 28. Danac je iskoristio kaos na startu te se probio nekoliko mjesta naprijed, a većinu utrke proveo je u top10,što nije bio slučaj za Renault ove sezone. Kevin kaže da je zadovoljan ovim rezultatom.

“Jako sam sretan zbog cijelog tima i mislim da će nas ovo pogurati prema naprijed. Sezona je vrlo zahtjevna, posebno zato što htjeli osvajati bodove na svakoj utrci, a to nije bilo moguće. Ipak, nastavili smo se boriti i rezultati poput ovoga pokazuju zašto to radimo i zašto nikada ne odustajemo. Start, strategija i balans auta su bili jako dobri. Voziti utrku kao što je ova, a ne pobijediti; čudan je osjećaj, za mene je ovo bilo savršeno.”

Njegov momčadski kolega Jolyon Palmer završio je na 15. mjestu, a njegova utrka bila je kompromitirana ranijim odlaskom u boks zbog probušene gume.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

2 komentara

  1. Cijelu utrku nije imao vode za piti. Svaka čast.

     
  2. Jako mi se sviđa ovaj vozač, i volio bih da ostane u F1 i slijedećih sezona. Može i na godinu za Renault, zašto ne?

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna