Haas potvrdio nadogradnje za Singapur

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Romain Grosjean, Haas

Romain Grosjean, Haas

Američki pridošlica Formuli 1 počeo je ovu sezonu iznenađujuće dobrim rezultatima u tri od prve četiri utrke. Osim toga, bodove su osvojili u Austriji, a nakon toga su imali nekoliko teških utrka. Forma je pala, a Romain Grosjean i Esteban Gutierrez su se uglavnom borili za pozicije bez mogućnosti osvajanja bodova.

Nagađa se da je ekipa malo promijenila raspored nakon prvih nekoliko utrka, te da su fokus na iduću godinu blago povećali, kako bi izbjegli fijasko u drugoj godini s velikom promjenom tehničkog pravilnika. Međutim, nadogradnje očito stižu i tijekom ove sezone. Vidjeli smo novo stražnje krilo, a sada ćemo u Singapuru vidjeti i novo prednje krilo, podnicu i kočione diskove.

“Završili smo s razvojem ovog bolida prije više od dva mjeseca,” kaže Guenther Steiner.

“Ove promjene dolaze od podataka iz zračnog tunela i trebalo je vremena da se razviju dijelovi. Staloženo smo pristupili procesu i bit ćemo bolje pripremeljeni iduće godine. Ovo je posljednja nadogradnja za tekuću sezonu.”

“Teško je donositi sudove na stazi poput ove, ali smo svejedno donijeli što smo napravili da naučimo nešto. Singapur je uvijek pomalo kocka, pa smo htjeli vidjeti hoće li paket funkcionirati kako očekujemo i onda da budemo spremni za kasnije utrke.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.