1. predsezonski test
3
5
dana,
1
5
sati,
3
8
minuta,
3
0
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Vettel: Novi motor je dobar

Sebastian Vettel kaže da su prvi dojmovi Ferrarijevog nadograđenog motora pozitivni, sudeći po onom što je iskusio na prva dva slobodna treninga. Međutim, Nijemac želi još malo pričekati prije nego donese konačan sud.

Ferrari je danas očigledno bio drugi najbrži bolid – Vettel je bio treći na drugom treningu, i to 0,453 iza Mercedesa Lewisa Hamilton, a otpriliko toliko ispred Maxa Verstappena.

“Ovo je novi motor, ponaša se onako kako smo očekivali. To je pozitivno.”

“Očigledno, petkom isprobavate različite stvari. Moramo još malo pričekati, sutra, preksutra, pa ćemo vidjeti gdje smo. Ovo je petak, nije baš najvažniji dio vikenda. Važno je da smo odradili željene kilometre. Mislim da smo solidno brzi.”

“Mislim da možemo još malo izvući iz bolida. Osjećaj je dobar, samo moramo napraviti da je takav osjećaj u svakom zavoju. Osim toga, prvi dojmovi su pozitivni.”

Vettel je zaključio da će Mercedes biti teško dostižan:

“Imali smo i gore petke, ali mislim da Mercedes izgleda vrlo jak, slično kao i prošle godine. Čini se da su kompetitivni na ovoj stazi, što se toga tiče, ništa se nije promijenilo.”

“Mislim da sutra možemo imati dobar dan, moramo poboljšati bolid, usredotočiti se na sebe, i onda možemo biti puno bliže.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Ne želite gledati reklame?

Anketa

Hoće li se iduće godine nastaviti dominacija Mercedesa?

Rezultati

Loading ... Loading ...
Datumi predstavljanja bolida
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.

Top članci ovog tjedna