VN Australije
1
1
0
dana,
0
7
sati,
5
0
minuta,
3
6
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Allison zadovoljan Ferrarijevim napretkom na testiranju u Barceloni

James Allison, Ferrari

Ferrarijev tehnički direktor James Allison zadovoljan je obavljenim poslom na testiranju u Barceloni prošlog tjedna. Ferrari je na utrci u Španjolskoj završio na drugom i trećem mjestu nakon što su se dva Mercedesa izbacila u prvom krugu, ali je bilo očito da Red Bull ima određenu prednost u zavojitom posljednjem sektoru.

Allison kaže da je Ferrari naporno radio tijekom dvodnevnog testa upravo ne bi li se poboljšao u tom aspektu:

“Proveli smo nekoliko dana u Barceloni nakon utrke i isprobali cijeli spektar različitih setupa i poboljšanja za bolid. Test je bio uspješan i zadovoljni smo ostvarenim napretkom pa se radujemo daljnjem učenju i primjenjivanju tih informacija u Monaku.”

Allison je podcrtao važnost dobrog rezultata u kvalifikacijama na stazi poput Monaka:

“Naravno, radi se o stazi na kojoj je startna pozicija apsolutno sve. Ne smijemo priuštiti pogreške, a staza će se razvijati kako vikend bude odmicao i moramo na njoj provesti što je moguće više vremena.”

“Zavoji su jako spori, a pravci kratki; na ovoj stazi se traži puno downforcea i bolidi koji su u tom području jaki će dobro proći.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Jedan komentar

  1. Radujem se Monaku i zaustavljanju u boksevima. Mislim da bi Pirelli trebao uvesti gume koje će trajati svega 10ak krugova.

    Bwahahaha!

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna