F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

O nama

Portal F1puls.com pokrenut je 24. veljače 2015. entuzijazmom malobrojne skupine ljubitelja najbržeg sporta na svijetu. Za konstantan rast možemo zahvaliti posjetiteljima koji nas od početka prepoznaju kao ažuran i tehnički kvalitetan portal. To je rezultiralo najaktivnijom zajednicom posjetitelja što se potvrđuje svakog dana, kako u komentarima članaka, tako i na forumu.
Ante Vetma

Ante Vetma

Glavni urednik // kontakt@f1puls.com

Vlasnik, dizajner, programer i glavni urednik F1puls portala. F1 prati od 1996. godine, a na poziv Ivice Blažička od 2015. godine pametuje u mikrofon u hrvatskom prijenosu Formule 1. Na portalu je napisao više od 2000 vijesti, kolumni, osvrta i drugih tekstova u kojima uglavnom diže živce Alonsovim navijačima.

Lovro Andraka

Lovro Andraka

Novinar

Lovro je jedan od novinara koji je dugo sudjelovao kao posjetitelj, da bi se onda u travnju 2017. prijavio prilikom poziva za nove novinare. Od tada piše marljivo i kvalitetno, a urednik je i rubrike Formula 2.

Nikola Klobučarić

Nikola Klobučarić

Novinar

Nikola je jedan od nekoliko autora koji su svoju novinarsku karijeru počeli na konkurentskim portalima, ali su vrlo brzo prihvatili poziv da se pridruže F1pulsu. Otkad je došao u veljači 2018. godine ima nevjerojatan skor od čak 1.5/2 članka na dan. Među nama je poznat kao onaj koji najbrže odgovara na poruku u grupnom chatu.

Luka Kolak

Luka Kolak

Novinar

Najnoviji član ekipe i drugi muzičar među nama. Luka se također pridružio nakon kraćeg stinta na drugom portalu, ali se na vrijeme otrijeznio i s nama je od travnja 2018. godine.

Jelena Benger

Jelena Benger

Novinarka

Vijesti za F1puls piše od početka 2019. godine, a kako kaže – Formula 1 oduvijek ima posebno mjesto u njenom životu. Zagorka, u roku završava Germanistiku i Nederlandistiku (a nije Verstappenovka!), smjer prevoditelj na Filozofskom. Između ostalog, izražava se i likovno.

Luka Jurić

Luka Jurić

Novinar

Luka Formulu 1 prati od 2006., a Hamiltonov je fan od Australije 2007. godine. Jedino čemu se više raduje od Hamiltonovom približavanju Schumijevom rekordu je dan kad će Nico Hulkenberg osvojiti podij. Studira anglistiku i povijest na Filozofskom, a kad ne radi ništa onda prati puno previše serija.

Luka Jurić

Viktor Šprajc

Novinar

Viktor je 18-godišnjak koji je pred krajem gimnazijskog obrazovanja. Iako je uvijek puno planova za dalje, Formula 1 nekako oduvijek uspijeva biti prva na listi prioriteta, što znači da bi i karijera mogla krenuti u tom smjeru. Kad ne uči ili surfa news portalima – vrijeme troši na sve moguće i nemoguće serije, filmove, igrice i knjige za neke od kojih se vjerojatno može pohvaliti znanjem većim i širim od njihovih autora.

Marko Rakić

Marko Rakić

Kolumnist i suradnik

Marko je od samog početka u F1puls projektu i do prije nekoliko mjeseci je obnašao funkciju urednika i pritom napisao 1270 vijesti i uredio tko zna koliko njih. Također je pružio ruku i podijelio troškove s Antom u momentu kad je bivši hosting provider otkazao poslušnost i kad je trebalo novom provideru iskeširati peteroznamenkastu cifru u roku od par sati.

Zvonimir Martinčević

Kolumnist i suradnik

Zvonimir je jedini od F1puls ekipe koji je vozio trkaći auto, i to u nehumanim uvjetima (zainteresirani? Guglajte!). Uvijek je spreman na pomoć, a kad se najmanje nadate – na mail će vam stići analiza na deset word stranica i excel a3 list kakvu ne možete naći nigdje na internetu. Da smo rođeni u Londonu – vjerojatno bi trenutno bio šef Pirellija ili tehnički inspektor FIA-e.

Damir Abramović

Damir Abramović

Kolumnist i suradnik

Možda ga prepoznajete po nekoliko serijala na portalu, a možda po sjajnim komentarima i analizama na forumu pod nadimkom Clark. Za oba slučaja zaslužuje nekakav orden jer njegovi tekstovi spadaju među najvrjednije materijale F1pulsa.

Ivan Papak

Ivan Papak

Kolumnist i suradnik

Ivan je bez sumnje najmaštovitiji član ove vesele družine. Jedini je sposoban napisati fenomenalan F1 tekst za kojeg u početku niste sigurni radi li se o sci-fi scenariju, poemi Jure Kaštelana ili slobodnoj interpretaciji lirike Micka Jaggera.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Raspored

VN Meksika
1. trening 25. listopada - 17:00
2. trening 25. listopada - 21:00
3. trening 26. listopada - 17:00
Kvalifikacije 26. listopada - 20:00
Utrka 27. listopada - 20:10

Raspored

VN Japana
1. trening 11. listopada - 03:00 REZ
2. trening 11. listopada - 07:00 REZ
3. trening 12. listopada - 05:00 X
Kvalifikacije 13. listopada - 03:00 REZ
Utrka 13. listopada - 07:10 REZ

Anketa

Koje medije redovito konzumirate? (dozvoljeno označiti više opcija)

Rezultati

Loading ... Loading ...

F1puls aplikacija