O nama

Portal F1puls.com pokrenut je 24. veljače 2015. entuzijazmom malobrojne skupine ljubitelja najbržeg sporta na svijetu. Za konstantan rast možemo zahvaliti posjetiteljima koji nas od početka prepoznaju kao ažuran i tehnički kvalitetan portal. To je rezultiralo najaktivnijom zajednicom posjetitelja što se potvrđuje svakog dana, kako u komentarima članaka, tako i na forumu.

Ante Vetma

Ante Vetma

Glavni urednik

Vlasnik, dizajner, programer i glavni urednik F1puls portala. F1 prati od 1996. godine, a na poziv Ivice Blažička od 2015. godine pametuje u mikrofon u hrvatskom prijenosu Formule 1. Na portalu je napisao više od 2000 vijesti, kolumni, osvrta i drugih tekstova u kojima uglavnom diže živce Alonsovim navijačima.

Lovro Andraka

Lovro Andraka

Novinar

Lovro je jedan od novinara koji je dugo sudjelovao kao posjetitelj, da bi se onda u travnju 2017. prijavio prilikom poziva za nove novinare. Od tada piše marljivo i kvalitetno, a urednik je i rubrike Formula 2.

Nikola Klobučarić

Nikola Klobučarić

Novinar

Nikola je jedan od nekoliko autora koji su svoju novinarsku karijeru počeli na konkurentskim portalima, ali su vrlo brzo prihvatili poziv da se pridruže F1pulsu. Otkad je došao u veljači 2018. godine ima nevjerojatan skor od čak 1.5/2 članka na dan. Među nama je poznat kao onaj koji najbrže odgovara na poruku u grupnom chatu.

Luka Kolak

Luka Kolak

Novinar

Najnoviji član ekipe i drugi muzičar među nama. Luka se također pridružio nakon kraćeg stinta na drugom portalu, ali se na vrijeme otrijeznio i s nama je od travnja 2018. godine.

David Vidović

David Vidović

Kolumnist i suradnik

Jedan od najdugovječnijih suradnika portala. Napisao više od 300 članaka, serijal “50 godina McLarena“, i “Top 15 umirovljenih vozača” i brojne kolumne. F1 portalima lunja već godinama, a rado je prihvatio ulogu novinara i prije otvaranja ovog portala te je tako već u početku ušao u najuži tim F1pulsa.

Marko Rakić

Marko Rakić

Kolumnist i suradnik

Marko je od samog početka u F1puls projektu i do prije nekoliko mjeseci je obnašao funkciju urednika i pritom napisao 1270 vijesti i uredio tko zna koliko njih. Također je pružio ruku i podijelio troškove s Antom u momentu kad je bivši hosting provider otkazao poslušnost i kad je trebalo novom provideru iskeširati peteroznamenkastu cifru u roku od par sati.

Zvonimir Martinčević

Kolumnist i suradnik

Zvonimir je jedini od F1puls ekipe koji je vozio trkaći auto, i to u nehumanim uvjetima (zainteresirani? Guglajte!). Uvijek je spreman na pomoć, a kad se najmanje nadate – na mail će vam stići analiza na deset word stranica i excel a3 list kakvu ne možete naći nigdje na internetu. Da smo rođeni u Londonu – vjerojatno bi trenutno bio šef Pirellija ili tehnički inspektor FIA-e.

Damir Abramović

Damir Abramović

Kolumnist i suradnik

Možda ga prepoznajete po nekoliko serijala na portalu, a možda po sjajnim komentarima i analizama na forumu pod nadimkom Clark. Za oba slučaja zaslužuje nekakav orden jer njegovi tekstovi spadaju među najvrjednije materijale F1pulsa.

Ivan Papak

Ivan Papak

Kolumnist i suradnik

Ivan je bez sumnje najmaštovitiji član ove vesele družine. Jedini je sposoban napisati fenomenalan F1 tekst za kojeg u početku niste sigurni radi li se o sci-fi scenariju, poemi Jure Kaštelana ili slobodnoj interpretaciji lirike Micka Jaggera.

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...