Hamilton nezadovoljan Mercedesom nakon prva dva treninga

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 4 komentara

Lewis Hamilton

Nakon što je osam dana predsezonskih testiranja proteklo na stazi Circuit de Catalunya, bolidi se ponovno voze na njoj, sada zbog održavanja VN Španjolske. Vremenski uvjeti su sada mnogo drugačiji, pa tako ni ponašanje bolida nije isto. Dosta je vozača danas muku mučilo s drugačijim ponašanjem bolida nego što su zapamtili s testiranja, a među njima se našao i aktualni svjetski prvak, Lewis Hamilton. Njegov Mercedes je danas bio prilično nemiran na izlascima iz zavoja, što se moglo vidjeti u više navrata. Lewis kaže kako nije zadovoljan bolidom, te da ih večeras čeka mnogo posla.

“Danas su na stazi bili teški, nekonstantni uvjeti. Nije se moglo odrediti koji setup napraviti, stoga nas večeras čeka mnogo posla. Ovaj vikend ne izgleda odlično, ne znam je li do guma ili do vjetra. Definitivno je drugačije nego što je to bilo na predsezonskim testovima. Mislim da je svima tako. Imamo veći pritisak u gumama nego onda, što nije od pomoći. Inženjeri će morati analizirati što se događa s autom, ja ću raditi pozadinski posao i pokušati shvatiti kako auto učiniti boljim.”

Hamilton se trenutno nalazi na drugom mjestu u poretku vozača, s 43 boda zaostatka za vodećim Rosbergom te 14 više od trećeplasiranog Raikkonena. Trostruki svjetski prvak ne zna za pobjedu još od VN SAD-a 2015.


Odgovor

4 komentara

  1. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Mislim da je zbog o-ba, jer je ovo drugo godišnje do-ba. Yo! A-ha, a-ha…


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    One rumour in the paddock – and it is no more than that – is that Hamilton will take a year out at the end of this season.”


    0
    0

    0
  3. Formula1
    f1zd Prikaži

    Tresu se gaće…:D


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.