Raikkonen: Arrivabene je najbolji šef kojeg sam ikad imao

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 1 komentara

Arrivabene i Raikkonen, Ferrari

Arrivabene i Raikkonen, Ferrari

Nakon katastrofalne 2014. i prve sezone nakon 1996. u kojoj Ferrari nije pobijedio, promjene su bile nužne. Odletio je početkom sezone Domenicali, u devetom mjesecu Montezemolo i na kraju sezone Marco Mattiacci, koji je u momčadi bio samo sedam mjeseci. Unatoč tome što je bio glavni u dovođenju Vettela u Ferrari, vodstvo očito nije prepoznali kvalitete zbog kojih bi ga ostavili u timu. Na mjesto šefa momčadi promoviran je Maurizio Arrivabene, koji se vrlo brzo pokazao kao omiljen u momčadi, ali i u svijetu Formule 1.

Prije nekoliko dana pojavile su se glasine da bi Maurizio mogao biti smjenjen, te da bi se na njegovo mjesto dovelo sadašnjeg tehničkog direktora, Jamesa Allisona. Kimi Raikkonen i Sebastian Vettel se sjajno slažu s njim, te su ga obojica pohvalili u današnjim izjavama.

“On je najbolji šef kojeg sam ikada imao. Mislim da je on pravi čovjek za ovaj posao, kojeg dobro obavlja. Tim dobro funkcionira i doći ćemo tamo gdje želimo biti, ali nije uvijek lako”, rekao je Raikkonen.

“On obavlja vrlo dobar posao u timu”, kaže Vettel. “On vodi tim, a s druge strane je uvijek dostupan ljudima. On provodi puno vremena s momčadi, i to ne samo na trkaćim vikendima, već i u Maranellu. Znam da je bilo glasina i nekakvih sranja kasnije, ali ja sam jako sretan što je on s nama, a ne s nekom drugom ekipom.”


Odgovor

1 komentar

  1. Michael Schumacher
    bob_rock Prikaži

    samo ispravak…. 1993. je Ferrariju bila zadnja sezona bez ostvarene pobjede, ne 96…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.